Alanyan matkaoppaat

maanantai 20:00

77
SaatavillaAlanyan matkaoppaat

Seuraava TV-esitys

 1. torstai 2 maaliskuuta at 19:00

  Jakso 3 (J03 - K02)

 2. perjantai 3 maaliskuuta at 10:00

  Jakso 3 (J03 - K02)

 3. lauantai 4 maaliskuuta at 19:00

  Jakso 3 (J03 - K02)

Ohjelman kuvaus

Koko perheen viihdesarja Alanyassa vierailevista suomalaisturisteista ja heitä palvelevista oppaista. Deturin tomistolla painetaan töitä lähes vuorokauden ympäri, jotta turisteilla olisi kaikki hyvin. Kommelluksitta ei selvitä, kun matkalaukkuja katoaa ja turistit valittavat että Alanyassa on liikaa turkkilaisia. Matkaan ovat lähteneet myös monet koko Kansan tutut julkkikset kuten, Matti ja Pia Nykänen, tarjoushaukka Jorma, Miss Suomi Shirly ja Temptation Manniset.

Jaksot

 • 1

  Jakso 1

  +

  Jakso 1/12. Avausjaksossa nähdään läpileikkaus kauden tähdistä, joihin kuuluvat muun muassa Tarjoushaukka, Maisa Torppa, kyyhkyläiset Aki ja Rita, räppäri Ällä, Matti Nykänen, missit sekä tietysti Terhi ja hänen tehokkaat oppaansa.

 • 2

  Jakso 2

  +

  Jakso 2/12. Räppäri Ällä ja vaimo Johanna nousevat siivilleen, oppaat Jokke ja Sami tutkivat, onko Alanyassa liikaa turkkilaisia, Matti Nykänen on parisuhdebrunssilla ja Tarjoushaukka yrittää tinkiä rahaa jopa Deturilta.

 • 3

  Jakso 3

  +

  Jakso 3/12. Terhi ja Pauliina lähtevät vaaralliselle patikkaretkelle, Sanna, Justiina ja Hanna villiintyvät vikana iltana, Roni harrastaa eläkesuunnittelua ja Jorma kohtaa hinnan, josta edes hän ei voi tinkiä.

  Seuraava esitys
  torstai 2 maaliskuuta at 19:00
  77
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 3 maaliskuuta at 10:00
  77
  FOX-kanavalla
 • 4

  Jakso 4

  +

  Jakso 4/12. Oppaat Sami ja Tiina ottavat vastaan tutun turisti-Sepon, Pauliina pääsee Jarin kuntotestiin, Tarjoushaukka ryhtyy manageriksi, Terhi saa kylttiraivarit ja missit harjoittelevat hyytymätöntä hymyä.

  Seuraava esitys
  maanantai 6 maaliskuuta at 20:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 9 maaliskuuta at 19:00
  FOX-kanavalla
 • 5

  Jakso 5

  +

  Jakso 5/12. Turisti-Sepolta on kaikki hukassa, näkövammaiset Annika ja Keijo nauttivat maisemaretkestä omalla tavallaan, missit Shirly ja Heta kisaavat optikkoliikkeen mainoskeikasta ja Jorma viettää managerin vapaapäivää.

  Seuraava esitys
  maanantai 13 maaliskuuta at 20:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 16 maaliskuuta at 19:00
  FOX-kanavalla
 • 6

  Jakso 6

  +

  Jakso 6/12. Sunneva, Terhi ja Teuvo pistävät missikisat pystyyn Heikin baarissa, Sami ja Tiina saavat serenadin kenties tulevalta Voice of Turkeylta ja Pauliina hikoilee Hunksien laiturijumpassa. Muilla on kiva ilta, mutta Annika ja Keijo viettävät aikaa sairaalassa.

  Seuraava esitys
  maanantai 20 maaliskuuta at 20:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 23 maaliskuuta at 19:00
  FOX-kanavalla
 • 7

  Jakso 7

  +

  Jakso 7/12. Maisan ja Jorman jälleennäkemisessä puhutaan tisseistä, Pertti saa vihollisen trubaduurikeikalla, Sami ja Jokke pukeutuvat eri väreihin ja turistikaverukset Make ja Silja lennähtävät Deturin toimistoon.

  Seuraava esitys
  maanantai 27 maaliskuuta at 20:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 30 maaliskuuta at 19:00
  FOX-kanavalla
 • 8

  Jakso 8

  +

  Jakso 8/12. Make ja Silja patikoivat tuopposten voimalla, Maisa ja Pia pelkäävät höyrysaunoja ja kaloja, Sami ja Jokke julistavat jäynäkisan ja Pauliina taipuu asentoihin puistossa.

 • 9

  Jakso 9

  +

  Jakso 9/12. Maisa ja Pia kirkuvat hurjassa kyydissä, Terhi tekee yhteenvetoa joogaviikosta ja Make kastelee turkkinsa merirosvoristeilyllä. Tutustumme myös Sariin, kaikkien kissojen sankariin, sekä hänen uskolliseen laumaansa.

 • 10

  Jakso 10

  +

  Jakso 10/12. Tv:stä tutut Aki ja Rita saapuvat Alanyaan ja löytävät heti treenauksen tarpeessa olevan kissojen ystävän. Maken ja Siljan loma loppuu, mutta Pohjanmaan emännillä Raijalla ja Riitalla se vasta alkaa. Terhiä odottaa verinen yllätys hotellihuoneen lukitun oven takana.

 • 11

  Jakso 11

  +

  Jakso 11/12. Koko perheen viihdesarja Alanyassa vierailevista suomalaisturisteista ja heitä palvelevista oppaista