Amanda ja pelimiehet

tiistai 20:00

77
Amanda ja pelimiehet

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 2 toukokuuta at 20:00

  Minnesota (J06 - K01)

 2. keskiviikko 3 toukokuuta at 22:55

  Minnesota (J06 - K01)

 3. perjantai 5 toukokuuta at 19:00

  Minnesota (J06 - K01)

Ohjelman kuvaus

Uudessa viihdesarjassa katsoja saa ainutlaatuisen kurkistuksen suomalaisten kiekkotähtien maailmaan kovimpien kiekkoliigojen NHL ja KHL kulissiessa. Jokaisessa jaksossa Amanda Harkimo matkustaa kiinnostavaan kiekkokaupunkiin, tapaa suomalaisa huippupelaajia ja ottaa ilon irti siitä, mitä itse kaupungilla on tarjota.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Miami

  +

  Jakso 1. Miami. Amanda Harkimo suuntaa Florida Panthersien kotikaupunkiin ja biletyksen mekkaan Miamiin. Alligaattorien ja cheerleadereiden keskellä tavataan myös paikalliset supertähdet Barkov, Jagr ja Jokinen.

 • 2

  Dallas

  +

  Jakso 2. Dallas. Cowgirl Amanda tutustuu Texasin asekulttuuriin ja kokeilee karjapaimenen elämää. Nuoren puolustaja Hongan läpimurto kokee pahan kolauksen ja Antti Niemen hiki tuoksuu ihanalle.

 • 3

  Pietari

  +

  Jakso 3. Pietari. Huippuvahti Koskinen haastetaan neuvostokoripalloon ja maalitykki Steve Moses esittelee vaimonsa kanssa kaupungin erikoisuuden. Paikallisten seuralaisten kanssa tutustutaan miljoonakaupungin yöelämään.

 • 4

  Pittsburgh

  +

  Jakso 4. Pittsburgh. Olli Määttä esittelee hallitsevan mestarijoukkueen uuden harjoituskeskuksen. Amanda pääsee pitkästä aikaa luistimille sekä maistaa valasta ja norsun karkotteenakin käytettävää chiliä.

 • 5

  Peking

  +

  Jakso 5. Peking. Tuukka Mäntylä pohtii uransa jatkoa hurjaan lentoon päässeessä kiinalaisjoukkueessa. Jääpyöräily ja Kiinan Muuri tekevät vaikutuksen. Teeseremonian tiukka opettaja tuottaa ylimääräistä stressiä.

 • 6

  Minnesota

  +

  Jakso 6. Minnesota. Maajoukkueen tukipilarit Koivu ja Granlund ovat johdattaneet Wildin uskomattomaan lentoon. Erik Haulan kanssa tutustutaan järjettömän kokoiseen ostoskeskukseen. Pohjoisessa ei meinata keksiä puhuttavaa suomalaisten intiaanien kanssa.

  Seuraava esitys
  tiistai 2 toukokuuta at 20:00
  SS
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 3 toukokuuta at 22:55
  SS
  FOX-kanavalla
 • 7

  Magnitogorsk

  +

  Jakso 7. Magnitogorsk. Voimanpesät Osala ja Santala selvittävät miten saastuneeseen teollisuuskaupunkiin on noussut Euroopan kovin lätkäjengi. Paikallinen eversti opettaa ampumaan Kalashnikovilla ja jalat menee solmuun ripaskatunnilla.

  Seuraava esitys
  tiistai 9 toukokuuta at 20:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 10 toukokuuta at 22:00
  FOX-kanavalla
 • 8

  Chicago

  +

  Jakso 8. Chicago. Amanda pääsee elämänsä ensimmäisen AHL peliin, kun Villet Pokka ja Husso ottavat yhteen Rockfordissa. Petteri Lindbohm esittelee suosikkipaikkansa Chicagossa sekä maailman suurin värikuula-areena tuottaa ikävän yllätyksen.

  Seuraava esitys
  tiistai 16 toukokuuta at 20:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 17 toukokuuta at 22:00
  FOX-kanavalla
 • 9

  Columbus

  +

  Jakso 9. Columbus. Amanda pääsee todistamaan suomalaisten mahtia tavatessaan ainoan eurooppalaisen NHL-seuran toimitusjohtajan Jarmo Kekäläisen. Markus Hännikäinen ja Joonas Korpisalo osoittautuvat joukkueensa supertähdiksi ja Daruden DJ illassa hiekkamyrsky pyyhkäisee Columbuksen sekaisin.

  Seuraava esitys
  tiistai 23 toukokuuta at 20:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 24 toukokuuta at 22:00
  FOX-kanavalla
 • 10

  Moskova

  +

  Jakso 10. Moskova. Mahtava Moskova saa Amandan pauloihinsa, kunnes yksi lempipuuhista osoittautuu mahdottomaksi. Miro Aaltonen ja Harri Säteri kertovat myös Venäjän karusta puolesta ja Juuso Hietanen on illan moraalinen sankari.

  Seuraava esitys
  tiistai 30 toukokuuta at 20:00
  FOX-kanavalla