Bones

maanantai 20.00

1616
Bones

Seuraava TV-esitys

 1. lauantai 25 marraskuuta at 19.00

  Sininen mies (J09 - K07)

 2. maanantai 27 marraskuuta at 20.00

  Sukuriita (J11 - K07)

 3. tiistai 28 marraskuuta at 01.40

  Kiusaamisen arvet (J10 - K07)

Ohjelman kuvaus

Kausi 8. Kun kaikki keinot on käytetty ruumiin tunnistamiseksi ja kuolinsyyn selvittämiseksi, eikä tuloksia ole syntynyt, rikosantropologi Temperance "Bones" Brennan ottaa jutun hoitaakseen. Tiedenaisen työparina on FBI:n karski erikoisagentti Seeley Booth.

Jaksot

 • 1

  Kerro se kukkasin

  +

  Kausi 8. Osa 1. Kerro se kukkasin. Pelant-jutussa vielä mukana olevat tutkijat yrittävät puhdistaa Brennanin maineen, jotta tämä voisi lopettaa karkumatkansa. Kuka on Pelantin kotikaupungista löytynyt ruumis? Amerikkalainen rikossarja.

  Seuraava esitys
  perjantai 8 joulukuuta at 22.00
  1212
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  tiistai 12 joulukuuta at 02.00
  1212
  FOX-kanavalla
 • 2

  Erojuristi

  +

  Kausi 8. Osa 2. Erojuristi. Bones ja Brennan tutkivat rikkaiden avioeroja hoitaneen asianajajan kuolemaa ja yrittävät totutella yhteiseloon Brennanin kolmen kuukauden karkumatkan jälkeen. Amerikkalainen rikossarja.

  Seuraava esitys
  maanantai 11 joulukuuta at 20.00
  1212
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 14 joulukuuta at 01.00
  1212
  FOX-kanavalla
 • 3

  Räjähdys parkkihallissa

  +

  Kausi 8. Osa 3. Räjähdys parkkihallissa. Hotellin pysäköintihallissa tapahtuu räjähdys, jossa kuolee mies. Booth joutuu toimistotöihin ja Sweets selvittää asiaa hehkeän agentti Sparlingin kanssa. Amerikkalainen rikossarja.

  Seuraava esitys
  perjantai 15 joulukuuta at 22.00
  1212
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  tiistai 19 joulukuuta at 02.30
  1212
  FOX-kanavalla
 • 4

  +

  Kausi 8. Osa 4. Kuin raivo tiikeri. Tieltä pois ajanut pariskunta löytää ruumiin autonsa alta. Brennan miettii pyrkimistä presidentiksi ja Booth yrittää suitsia pyrkimyksiä. Daisy ja Sweets ovat muuttamassa yhteen. Amerikkalainen rikossarja.

  Seuraava esitys
  maanantai 18 joulukuuta at 20.00
  1212
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 21 joulukuuta at 02.00
  1212
  FOX-kanavalla
 • 5

  Järjestystä hulluuteen

  +

  Kausi 8. Osa 5. Järjestystä hulluuteen. Jäteasiasta löytyy nuoren naisen pahasti silvottu ruumis, ja tiimi yrittää selvittää, kuka tytön on raa’asti murhannut. Sweets muuttaa Boothin ja Brennanin luo. Amerikkalainen rikossarja.

  Seuraava esitys
  perjantai 22 joulukuuta at 22.00
  1212
  FOX-kanavalla
 • 6

  Valmentaja Brennan

  +

  Kausi 8. Osa 6. Valmentaja Brennan. Brennan komentaa harjoittelijansa selvittelemään tiimityönä tunnistamattomien jäänteiden henkilöllisyyttä. Yksi ruumis nostaa pintaan kipeitä muistoja syyskuun 11:nnen terrori-iskuista. Amerikkalainen rikossarja.

  Seuraava esitys
  maanantai 25 joulukuuta at 20.00
  1212
  FOX-kanavalla
 • 7

  Kuoren sisällä

  +

  Kausi 8. Osa 7. Kuoren sisällä. Rannalta löytyy kuoren sisällä oleva ruumis. Murhaa tutkittaessa Brennan luottaa kerrankin tiedon sijaan vaistoonsa. Hodgins saa vahingossa tietää Camin salaisuuden. Amerikkalainen rikossarja.

 • 8

  Koomikon kuolema

  +

 • 9

  Rauhaton sielu

  +

 • 10

  Hiomaton timantti

  +

 • 11

  Arkeologi kotelossa

  +

 • 12

  Ruumis riippumatossa

  +

  Kausi 8. Osa 12. Ruumis riippumatossa. Sarjamurhaaja Pelant iskee Hodginsin ja Angelan kotiin, mistä aiheutuu kiivas ajojahti. Johtolankojen tulkinta on hankalaa, ja Pelant on aina askeleen edellä. Amerikkalainen rikossarja.

 • 13

  Juonenkäänteitä

  +

  Kausi 8. Osa 13. Juonenkäänteitä. Daisy palaa Jeffresonianiin, mikä sekoittaa Sweetsin ajatukset. Brennan ja Booth miettivät testamenttejaan, ja vihreästä haudasta löytyy yllättäen kaksi ruumista. Amerikkalainen rikossarja.

 • 14

  Pelin päätös

  +

  Kausi 8. Osa 14. Pelin päätös. Vanhasta teurastamosta löytyy paloiteltu roller derby -pelaaja, ja Angela soluttautuu joukkueeseen. Booth käy salaa sairaalassa, mikä vaivaa muita. Amerikkalainen rikossarja.

 • 15

  Rajan takana

  +

  Kausi 8. Osa 15. Rajan takana. Bonesia ammutaan työpaikalla, mutta luotia tai ulostulohaavaa ei löydy. Sairaalassa ollessaan hän päätyy rajan toiselle puolelle ja tapaa kuolleen äitinsä. Amerikkalainen rikossarja.

 • 16

  Ystävä hädässä

  +

  Kausi 8. Osa 16. Ystävä hädässä. Joesta löytyy matkalaukku, jonka sisältö käynnistää murhatutkinnan. Tutkijoiden ja tutkinnan kohteiden luottamus on koetuksella niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Amerikkalainen rikossarja.

 • 17

  Faktaa ja fiktiota

  +

  Kausi 8. Osa 17. Faktaa ja fiktiota. Kuollut opiskelija tutki aikamatkustusta, ja labran uusi, nenäkäs harjoittelija uskoo hänen matkustaneenkin ajassa. Booth kiinnostuu asteroidilouhinnasta. Amerikkalainen rikossarja.

 • 18

  Selviytyjä saippuassa

  +

  Kausi 8. Osa 18. Selviytyjä saippuassa. Jätetynnyristä löytyy saippuainen ruumis, ja jutun tutkinta herättää monissa kipeitä muistoja. Booth kaipaa lomaa, mutta kohteen löytäminen on haastavaa. Amerikkalainen rikossarja.

 • 19

  Tuomiopäivää odotellessa

  +

  Kausi 8. Osa 19. Tuomiopäivää odotellessa. Palaneesta vajasta löytyy ruumis, ja Hodgins pääsee kokeilemaan tykkiä jutun tutkinnassa. Sweets on viimein muuttamassa omaan asuntoonsa. Amerikkalainen rikossarja.

 • 20

  Veritimantit

  +

  Kausi 8. Osa 20. Veritimantit. Parkkipaikalta löytyy kuollut mies, jonka ruumiinavauksessa löytyy jotakin hyvin arvokasta. Jeffresonianissa kuvataan dokumenttia, mikä saa aikaan monenlaisia jänniteitä. Amerikkalainen rikossarja.

 • 21

  Sieninainen

  +

  Kausi 8. Osa 21. Sieninainen. Jeffersonianin tiimi tutkii aggressiivisten ihmisten kanssa työskennelleen TV-tuottajan kuolemaa, ja Brennan selvittelee, onko Christine purrut toista lasta päivähoidossa. Amerikkalainen rikossarja.

 • 22

  Bileiden päätös

  +

  Kausi 8. Osa 22. Bileiden päätös. Purkurakennuksesta löytyy ruhjottu ruumis, jolla on erikoinen tausta. Boothin äiti yrittää palata vuosien jälkeen poikansa elämään. Amerikkalainen rikossarja.

 • 23

  Virusvaara

  +

  Kausi 8. Osa 23. Virusvaara. Ongelmajätelaitoksesta löytyy tuntemattomaan, vakavaan sairauteen kuollut henkilö. Kun yksi labran työntekijöistäkin sairastuu, kiire jutun selvittämiseen on kova. Amerikkalainen rikossarja.

 • 24

  Agenttimurhat

  +

  Kausi 8. Osa 24. Agenttimurhat. Vaellusreitiltä löytyy ruumis, ja pian toinenkin mies ammutaan samalla tavalla. Pelantin paluu saa Brennanin tekemään yllättävän ratkaisun. Amerikkalainen rikossarja.