Good Behavior

torstai 21:00

1616
SaatavillaGood Behavior

Seuraava TV-esitys

 1. torstai 1 kesäkuuta at 21:00

  (J07 - K01)

 2. lauantai 3 kesäkuuta at 23:00

  (J07 - K01)

 3. torstai 8 kesäkuuta at 21:00

  (J08 - K01)

Ohjelman kuvaus

Letty Raines (Michelle Dockery, Downton Abbey) on kaunis ja taitava murtovaras, joka kärsii päihderiippuvuudesta ja onnettomasta itsekurista. Hänen elämänsä pyörii kaoottista kehää, johon kietoutuvat motellihuoneessa vedetyt kännit, satunnaiset ryöstökeikat ja tapaamiset ehdonalaisvalvojan Christianin (Terry Kinney) kanssa. Lettyn suurin tragedia on kuitenkin hänen vieraantunut poikansa, joka on otettu huostaan ja jota hän epätoivoisesti yrittää päästä tapaamaan. Eräänä päivänä murtautuessaan hotellihuoneisiin Letty sattumalta kuulee keskustelun palkkamurhaaja Javierin (Juan Diego Botto) ja hänen asiakkaansa välillä. Nainen päättää toimia ja yrittää pelastaa murhan kohteen, mutta onnistuu sotkemaan elämänsä langat entistä pahemmin ja pian huomaa osallistuvansa ruumiiden hävittämiseen ja rikollisen suojelemiseen. Javier käyttää Lettyn ahdinkoa häikäilemättä hyväkseen ja kiristää naisen toimimaan omien tarkoitusperiensä mukaisesti. Letty ryhtyy esittämään Javierin vaimoa ja avustamaan rikoksissa vastoin tahtoaan, mutta parivaljakon välinen kemia käy vastustamattomaksi ja Javier huomaa tarvitsevansa Lettya enemmän kuin haluaisikaan.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Rajalla

  +

  Jakso 1/10. Rajalla. Ehdonalaiseen päässyt Letty yrittää pysyä vapaalla jalalla, kun kuulee vahingossa palkkamurhaajan keskustelun asiakkaan kanssa.

 • 2

  Vain parasta rouva Diazille

  +

  Kausi 1. Jakso 2/10. Vain parasta rouva Diazille. Javier pakottaa Lettyn avustajakseen luksushotelliin. Letty ystävystyy uhrin vaimon kanssa. Yhdysvaltalainen draamasarja.

 • 3

  Kamala mies

  +

  Kausi 1. Jakso 3/10. Kamala mies. Javier ja Letty yrittävät ehtiä Charlestoniin ennen kuin tapettua pariskuntaa aletaan kaivata. Yhdysvaltalainen draamasarja.

 • 4

  Rankka ilta

  +

  Kausi 1. Jakso 4/10. Rankka ilta. Letty matkustaa vanhaan kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen ja yrittää löytää töitä ja asunnon läheltä poikaansa. Yhdysvaltalainen draamasarja.

 • 5

  Kauniita asioita

  +

  Kausi 1. Jakso 5/10. Kauniita asioita. Letty lähtee taas tien päälle Javierin kanssa. Christian saa käskyn toimittaa Letty vankilaan. Yhdysvaltalainen draamasarja.

 • 6

  Jumissa

  +

  Kausi 1. Jakso 6/10. Jumissa. Letty menee tapaamaan poikaansa Javierin kanssa. Christian saa vieraita. Yhdysvaltalainen draamasarja.

 • 7

  +

  Seuraava esitys
  torstai 1 kesäkuuta at 21:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 3 kesäkuuta at 23:00
  FOX-kanavalla
 • 8

  +

  Seuraava esitys
  torstai 8 kesäkuuta at 21:00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 11 kesäkuuta at 00:05
  FOX-kanavalla
 • 9

  +

  Seuraava esitys
  torstai 15 kesäkuuta at 21:15
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 18 kesäkuuta at 00:55
  FOX-kanavalla
 • 10

  +

  Seuraava esitys
  torstai 22 kesäkuuta at 21:05
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 24 kesäkuuta at 23:50
  FOX-kanavalla