Good Behavior

torstai 00.10

1616
Good Behavior

Seuraava TV-esitys

 1. torstai 28 syyskuuta at 00.10

  Kamala mies (J03 - K01)

 2. keskiviikko 4 lokakuuta at 22.00

  Rankka ilta (J04 - K01)

 3. keskiviikko 11 lokakuuta at 22.00

  Kauniita asioita (J05 - K01)

Ohjelman kuvaus

Letty Raines (Michelle Dockery, Downton Abbey) on kaunis ja taitava murtovaras, joka kärsii päihderiippuvuudesta ja onnettomasta itsekurista. Hänen elämänsä pyörii kaoottista kehää, johon kietoutuvat motellihuoneessa vedetyt kännit, satunnaiset ryöstökeikat ja tapaamiset ehdonalaisvalvojan Christianin (Terry Kinney) kanssa. Lettyn suurin tragedia on kuitenkin hänen vieraantunut poikansa, joka on otettu huostaan ja jota hän epätoivoisesti yrittää päästä tapaamaan. Eräänä päivänä murtautuessaan hotellihuoneisiin Letty sattumalta kuulee keskustelun palkkamurhaaja Javierin (Juan Diego Botto) ja hänen asiakkaansa välillä. Nainen päättää toimia ja yrittää pelastaa murhan kohteen, mutta onnistuu sotkemaan elämänsä langat entistä pahemmin ja pian huomaa osallistuvansa ruumiiden hävittämiseen ja rikollisen suojelemiseen. Javier käyttää Lettyn ahdinkoa häikäilemättä hyväkseen ja kiristää naisen toimimaan omien tarkoitusperiensä mukaisesti. Letty ryhtyy esittämään Javierin vaimoa ja avustamaan rikoksissa vastoin tahtoaan, mutta parivaljakon välinen kemia käy vastustamattomaksi ja Javier huomaa tarvitsevansa Lettya enemmän kuin haluaisikaan.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Rajalla

  +

  Jakso 1/10. Rajalla. Ehdonalaiseen päässyt Letty yrittää pysyä vapaalla jalalla, kun kuulee vahingossa palkkamurhaajan keskustelun asiakkaan kanssa.

 • 2

  Vain parasta rouva Diazille

  +

  Kausi 1. Jakso 2/10. Vain parasta rouva Diazille. Javier pakottaa Lettyn avustajakseen luksushotelliin. Letty ystävystyy uhrin vaimon kanssa. Yhdysvaltalainen draamasarja.

 • 3

  Kamala mies

  +

  Kausi 1. Jakso 3/10. Kamala mies. Javier ja Letty yrittävät ehtiä Charlestoniin ennen kuin tapettua pariskuntaa aletaan kaivata. Yhdysvaltalainen draamasarja.

  Seuraava esitys
  torstai 28 syyskuuta at 00.10
  1212
  FOX-kanavalla
 • 4

  Rankka ilta

  +

  Kausi 1. Jakso 4/10. Rankka ilta. Letty matkustaa vanhaan kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen ja yrittää löytää töitä ja asunnon läheltä poikaansa. Yhdysvaltalainen draamasarja.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 4 lokakuuta at 22.00
  1212
  FOX-kanavalla
 • 5

  Kauniita asioita

  +

  Kausi 1. Jakso 5/10. Kauniita asioita. Letty lähtee taas tien päälle Javierin kanssa. Christian saa käskyn toimittaa Letty vankilaan. Yhdysvaltalainen draamasarja.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 11 lokakuuta at 22.00
  1212
  FOX-kanavalla
 • 6

  Jumissa

  +

  Kausi 1. Jakso 6/10. Jumissa. Letty menee tapaamaan poikaansa Javierin kanssa. Christian saa vieraita. Yhdysvaltalainen draamasarja.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 18 lokakuuta at 22.00
  1212
  FOX-kanavalla
 • 7

  Perheillalliset

  +

  Kausi 1. Jakso 7/10. Perheillalliset. Letty tapaa Javierin suvun Avan järjestämillä illallisilla. Yhdysvaltalainen draamasarja.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 25 lokakuuta at 22.00
  1616
  FOX-kanavalla
 • 8

  Roolit kääntyvät

  +

  Kausi 1. Jakso 8/10. Roolit kääntyvät. Lettyn äiti soittaa ja pyytää apua. Häihin saapuu ei-toivottu kuokkavieras. Yhdysvaltalainen draamasarja.

 • 9

  Huoltajuustaistelu

  +

  Kausi 1. Jakso 9/10. Huoltajuustaistelu. Sean haastaa Lettyn oikeuteen Jacobin huoltajuudesta. Letty saa yllätysvieraita. Yhdysvaltalainen draamasarja.

 • 10

  Kaikella on seurauksensa

  +

  Kausi 1. Jakso 10/10. Kaikella on seurauksensa. Letty tulee katumapäälle ja yrittää korjata virheensä. Yhdysvaltalainen draamasarja.