Maisan ja Nikon luksusmatkat

maanantai 28 elokuuta 15.00

Eroottisten patsaiden

Jakso 8 - Kausi 1
03:35

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 28 elokuuta at 15.00

  Las Palmas (J01 - K01)

 2. tiistai 29 elokuuta at 15.00

  Playa del Ingles (J02 - K01)

 3. keskiviikko 30 elokuuta at 15.00

  Puerto Rico ja Mogan (J03 - K01)

Ohjelman kuvaus

Maisa ja Niko vierailevat suomalaisille tutuissa Espanjan kohteissa kuten Gran Canaria, Teneriffa ja Lanzarote. Kussakin kohteessa Maisa ja Niko saavat tuottajalta tehtävän, jonka toteuttamiseen tarvitaan sisua, nokkeluutta ja reipasta Suomi-turistin otetta. Unelmat ylellisestä luksuslomasta taitavat siirtyä matkan loppua kohti.

Videot

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Las Palmas

  +

  Jakso 1/10. Maisa Torpan ja Niko Saarisen Espanjanvalloitus alkaa. Kaksikon haave omasta matkailuohjelmasta täyttyy, mutta ei aivan heidän toivomallaan tavalla. Tuottajalla on karujakin yllätyksiä hihassa.

  Seuraava esitys
  maanantai 28 elokuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 2

  Playa del Ingles

  +

  Jakso 2/10. Maisa ja Niko ottavat haltuun Gran Canarian Suomi-keskittymän, joka ei vastaakaan ihan odotuksia. Tuottaja pompottelee kaksikkoa viinitilalta saunaan ja krokotiilin kitaan bileillan toivossa.

  Seuraava esitys
  tiistai 29 elokuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 3

  Puerto Rico ja Mogan

  +

  Jakso 3/10. Maisa ja Niko valloittavat Puerto Ricon ja Moganin alueen kahviplantaaseineen ja suomalaisyllätyksineen. Maisalle väläytellään toivottua sukellusretkeä, mutta tuottajan suosio olisi säilytettävä...

  Seuraava esitys
  keskiviikko 30 elokuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 4

  Puerto de la Cruz

  +

  Jakso 4/10. Puerto de la Cruzissa Maisan ja Nikon yllättää niin turistien ikä kuin tuottajan uhkavaatimukset. Kaksikon on otettava haltuun Teneriffan luonto ja perinteet, ja opittava myös surffaamaan.

  Seuraava esitys
  torstai 31 elokuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 5

  Santa Cruz de Tenerife

  +

  Jakso 5/10. Teneriffan pääkaupunki yllättää Maisan ja Nikon iloisesti, ja kaupungin ulkopuolelta löytyy myös nähtävää ja tehtävää seikkailupuistosta laavaluoliin. Espanjalainen pääsiäiskulkue vetää hiljaiseksi.

  Seuraava esitys
  perjantai 1 syyskuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 6

  Playa de las Americas

  +

  Maisan ja Nikon matka jatkuu Etelä-Teneriffalle, jossa Suomi-baarit kohtaavat alkuperäiskansojen pyramidit. Tulivuori Teiden valloitusta seuraa vielä suuremmat luontokokemukset valasretkellä.

  Seuraava esitys
  maanantai 4 syyskuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 7

  Lanzarote

  +

  Tuliperäisen Lanzaroten luonto hurmaa Maisan ja Nikon, jotka toivovat pääsevänsä uimaan merileijonien kanssa. Tuottaja laittaa kaksikon painimaan keskenään siitä kumpi joutuu töihin viinitilalle.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 6 syyskuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 8

  Costa Brava

  +

  Maisa ja Niko rantautuvat Manner-Espanjan Costa Bravaan, jossa Suomi-baarit vaihtuvat museoihin ja luksus keittiöhommiin. Eroottisten patsaiden ja Dalin jälkeen on aika lentää, mutta missä muodossa?

  Seuraava esitys
  torstai 7 syyskuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 9

  Tarragona

  +

  Historia näkyy kaikkialla entisessä Rooman valtakunnan kakkoskaupungissa. Maisa ja Niko saavat myös käydä merenneitoakatemian ja osallistua ihmispyramidiin. Duo karkaa tuottajalta omille teilleen...

  Seuraava esitys
  perjantai 8 syyskuuta at 15.00
  FOX-kanavalla
 • 10

  Barcelona

  +

  Maisa ja Niko pääsevät nauttimaan suurkaupungin sykkeestä. Kun työt on tehty, museot, luostarit ja jalkapallopyhätöt esitelty, on vielä selvittävä haihäkistä, ennen kuin todellinen luksus odottaa.

  Seuraava esitys
  maanantai 11 syyskuuta at 15.00
  FOX-kanavalla