Miksun baari

1212
SaatavillaMiksun baari

Ohjelman kuvaus

Puhelinmyyjänä tunnettu Miksu saa kuukauden ajaksi hoitoonsa Espanjan Aurinkorannikolla sijaitsevan baarin apunaan Puhelinmyyjät-kausilta tutut luottopakit Jere ja Henkka. Elokuussa Fuengirolassa on off season ja asiakkaita vaikea saada. Miksu ei todistetusti haasteita pelkää, mutta miten käy kun alkoholille persot kaverukset saavat kesäksi baarin haltuunsa? Kaikki kesän aikana kertyvät voitot Miksu saa pitää, mutta vastaa itse myös mahdollisista tappioista. Varmistaakseen baarin menestyksen Miksu järjestää kesän aikana erilaisia tempauksia ja tietenkin buukkaa tunnettuja esiintyjiä vetonaulaksi. Mukaan lähtivät mm. Bile-Dani, Hesa-Äijä ja Amanda Harkimo.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Jakso 1

  +

  Jakso 1. Antaisitko sinä baarisi avaimet tälle kolmikolle? Miksu, Henkka ja Jere ovat taas hyvässä nousussa. Miksu vuokraa baarin kuukaudeksi Aurinkorannikolta. Voiko tästä tulla yhtään mitään?

 • 2

  Jakso 2

  +

  Jakso 2. Totta, mutta uskomatonta totta! Kaikesta sekoilusta, dokailusta ja krapulasta huolimatta baari on vihdoin auennut. Avajaisia varjostaa vanhojen tuttujen ilmestyminen, eikä Henkan naama välty karatelta.

 • 3

  Jakso 3

  +

  Jakso 3. Miksun baaribisnes Fuengirolassa kehittyy seitinohuesti. Nestemäisen menun lisäksi tarjolle asetetaan tapakset, jotka Henkka sössii keittiössä. Uutta työvoimaa värvätään, tietenkin kaljapalkalla.

 • 4

  Jakso 4

  +

  Jakso 4. Miksu baari uudistuu. Henkka saa opastusta keittiössä mestarikokki Serkolta. Jere löytää aamupalan panimolta. Miksu vakoilee ja dokailee drinkkejä. Mutta mitä helvettiä Bile-Dani Fugessa tekee?

 • 5

  Jakso 5

  +

  Jakso 5. Bile-Dani ja Miksu samassa jaksossa voi johtaa vain yhteen asiaan, kaaokseen. Lupauksia juomattomuudesta rikotaan tiskin molemmin puolin. Ilta päättyy turpasaunaan baaritappelun muodossa.

 • 6

  Jakso 6

  +

  Jakso 6. Miksu saa vihaisen puhelun Pizzalta, mutta onneksi syntipukki löytyy muualta. Saadaanko Miksun baarin lama selätettyä yläosattomalla Laine Brucella kun Jere ja Henkka irtisanoutuvat koko touhusta!

 • 7

  Jakso 7

  +

  Jakso 7. Don Cerdo! Kasvettuaan erilleen Henkasta ja Jerestä Miksu jatkaa keskenään tiskin takana. Ratkaisu uuteen tulemiseen on suunnitelma eroottisesta illasta, jossa avustaa kukapas mukaan kuin Henry Saari.

 • 8

  Jakso 8

  +

  Jakso 8. Posliinit tiskiin. Laine Bruce on vauhdissa kun karvoitusta kevennetään eroottista iltaa varten. Fuengirola vapisee kun cocktailia hämmentävät Miksun baarissa vierailevat Henry Saari sekä Amanda Harkimo ystävineen.

 • 9

  Jakso 9

  +

  Jakso 9. Terassilta lentoon? Miksun baari ja Miksu itse toipuvat tarkastajan lahjonnasta, mutta se ei estä uusia metkuja. Jengi tutustuu paikalliseen ginitislaamoon muki kerrallaan. Keikalle saadaan Hesa-Äijä ja Janne Orden.

 • 10

  Jakso 10

  +

  Jakso 10. Miksu aikuistuu? Viimeisenä iltana keikalla nähdään Hesa-Äijä ja Janne Orden. Mutta missä kunnossa Miksu luovuttaa baarin Pizza Pekkariselle ja mitä jaa viivan alle? Miksun Muksu syntyy ja tekee Miksusta faijan.