The Walking Dead

1818

Sasha– tribuutti

Kausi 7
01:06

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 27 kesäkuuta at 02:50

  Kiitos (J03 - K06)

 2. tiistai 27 kesäkuuta at 03:40

  Emme ole täällä (J04 - K06)

 3. tiistai 4 heinäkuuta at 02:25

  Nykyhetki (J05 - K06)

Ohjelman kuvaus

Rick Grimes joukkoineen jatkaa selviytymistaistelua, kun tavoitteena on löytää parannuskeino koko ihmiskunnan olemassaoloa uhkaavalle epidemialle. Amerikkalainen jännitysdraama.

Videot

Jaksot

 • 1

  Päiväsi koittaa vielä

  +

  Kausi 7. Jakso 1/16. Päiväsi koittaa vielä. Negan vie Rickin ajelulle ja tekee samalla selväksi, kenellä on tällä hetkellä yliote. Rick käy mielessään läpi yön tapahtumia, mutta huojennusta ei ole luvassa, kun Negan raahaa hänet takaisin muiden vangittujen eteen. Mikään ei ole enää entisellään..

 • 2

  Kaivo

  +

  Kausi 7. Jakso 2/16. Kaivo. Harhainen ja haavoittunut Carol saa apua Morganilta ja Kuningaskunnan asukkailta. Morgan vie Kuningaskuntaan toipumaan tuodun Carolin tapaamaan kuningas Ezekieliä. Yhteisön toiminta ei kuitenkaan vakuuta Carolia ja tahto lähtemiseen kytee yhä voimakkaana.

 • 3

  Selli

  +

  Kausi 7. Jakso 3/16. Selli. Daryl viruu Pelastajien vankina epäinhimillisissä oloissa. Dwight kertoo Darylille, mitkä tämän vaihtoehdot Pelastajien leirissä ovat. Kaikki eivät ole kuitenkaan läpeensä pahoja, ja Neganin valta ottaakin koville myös oman leirin jäsenissä.

 • 4

  Palveluksia

  +

  Kausi 7. Jakso 4/16. Palveluksia. Negan joukkoineen tulee Alexandriaan tyhjentämään asukkaiden tarvikevarastoja. Asevaraston tyhjennys ei suju Neganin suunnitelmien mukaan, mikä aiheuttaa Rickille paineita.

 • 5

  Täynnä tarmoa

  +

  Kausi 7. Jakso 5/16. Täynnä tarmoa. Maggie herää Hilltop Colonysta. Gregory pitää Maggien ja Sashan läsnäoloa riskitekijänä, vaikka heistä onkin suuri apu, kun Pelastajat piinaavat nukkuvaa Hilltopia.

 • 6

  Lupaa ja vanno

  +

  Kausi 7. Jakso 6/16. Lupaa ja vanno. Rantaveteen huuhtoutunut Tara päätyy metsän keskellä sijaitsevaan naisleiriin, jonka jäsenet suhtautuvat ulkopuolisiin suurella varauksella.

 • 7

  Laula minulle

  +

  Kausi 7. Jakso 7/16. Laula minulle. Pelastajien autoon piiloutunut Carl ottaa ohjat omiin käsiinsä ja haastaa Neganin, minkä seurauksena Carl pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä Neganin toimintatapoja.

 • 8

  Sydän lyö

  +

  Kausi 7. Jakso 8/16. Sydän lyö. Negan piinaa Alexandrian asukkaita, ja taholla jos toisellakin pohditaan keinoja Neganin tuhoamiseen. Hilltopissa koetaan toiveikas jälleennäkeminen. SARJA JATKUU HELMIKUUSSA!

 • 9

  Kivinen tie

  +

  Kausi 7. Jakso 9/16. Rickin joukot lähtevät värväämään apuvoimia Pelastajia vastaan Kuningaskunnasta, kun Greg kieltäytyy auttamasta heitä. Onko Ezekiel valmis raivaamaan kivet tieltään? Pelastajat ovat Darylin perässä.

 • 10

  +

 • 11

  Iskunkestävä

  +

  Kausi 7. Jakso 11/16. Iskunkestävä. Negan huomaa Sherryn kadonneen ja sälyttää vastuun tämän takaisin tuomisesta Dwightin harteille. Miten Eugene pärjää Pelastajien leirissä, kun Negan esittää hänelle kiperiä kysymyksiä ja määrää haareminsa pitämään tästä huolta?

 • 12

  Suostuttelua

  +

  Kausi 7. Jakso 12/16. Suostuttelua. Rick ja Michonne nauttivat yhteisestä ajastaan erossa muista, mutta Michonne saa muistutuksen siitä, että kaikki on katoavaista. Rosita on kyllästynyt odottamaan ja lähestyy Sashaa ehdotuksen kera.

 • 13

  Hautapaikkani

  +

  Kausi 7. Jakso 13/16. Hautapaikkani. Richardin uhkarohkea päätös maksaa erään Kuningaskunnan asukkaan hengen. Morgan ottaa asian erityisen raskaasti ja tekee odottamattoman ratkaisun. Carol saa kuulla totuuden Neganin hirmuteoista.

 • 14

  Vastapuoli

  +

  Kausi 7. Jakso 14/16. Vastapuoli. Hilltopissa valmistaudutaan sotaan. Sasha ja Rosita lähtevät kuitenkin toteuttamaan kostosuunnitelmaansa etunenässä, ja Sasha uhrautuu yhteisen hyvän puolesta. Gregoryn epävarmuus Hilltopin johtajana nostaa päätään.

 • 15

  Tarpeita

  +

  Kausi 7. Jakso 15/16. Tarpeita. Sasha kohtaa niin Neganin kuin Eugenenkin Pelastajien leirissä. Gregory lähestyy Maggiea pahat mielessään. Tara vie joukot aiemmin metsässä kohtaamansa naisryhmän luo, sillä heillä on aseita, jotka ovat nyt enemmän kuin tarpeen.

 • 16

  Loppuelämäsi ensimmäinen päivä

  +

  Kausi 7. Jakso 16/16. Loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Alexandriassa mietitään, voiko Dwightiin luottaa, kun tämä tarjoaa valmista suunnitelmaa Neganin kukistamiseksi. Neganilla on Sashalle ikävä tehtävä. Pelastajat saapuvat Alexandriaan, ja on aika taistella.

erikoisjaksot