9-1-1: Lone Star

Video

00:30

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 30. toukokuuta 03.25

  Pelin ratkaisu (J07 - K01)

 2. maanantai 30. toukokuuta 04.05

  Sisäiset hirviöt (J08 - K01)

 3. keskiviikko 1. kesäkuuta 05.00

  Herääminen (J09 - K01)

Ohjelman kuvaus

9-1-1 Lone Star on vauhdikas ja jännittävä draamasarja 9-1-1-sarjan tekijöiltä. Amerikkalaisessa sarjassa seurataan Austinissa, Teksasissa sijaitsevan asema 126 pelastushenkilöstön elämää. Sarjan toisella kaudella kapteeni Tommy Vega (Gina Torres) palaa töihin vietettyään kahdeksan vuotta kotona kasvattamassa kaksostyttäriään. Kun koronavirus mullistaa hänen elämänsä ja hänen miehensä ravintolaa uhkaa konkurssi, on hänen palattava jälleen vuosien jälkeen työhönsä.
 
Kapteeni Owen Strand (Rob Lowe) toivottaa Tommyn tervetulleeksi. Owenia odottaa kuitenkin yllätys, kun hänen ex-vaimonsa Gwyneth saapuu yllättäen Austiniin. Heidän poikansa palomies T.K. toipuu edellisen kauden lopussa saamistaan vammoista. Tämän lisäksi pelastushenkilöstö joutuu keskelle hätätilaa, jollaista Teksasin pääkaupunki ei ole koskaan aiemmin kohdannut.

Videot

Jaksot

 • 1

  The Big Chill

  +

  Uusi kausi alkaa! Odottamaton arktinen kylmä rintama tuo mukanaan Austiniin jäämyrskyn ja erilaisia sääoloihin liittyviä hätätilanteita. Owen käsittelee 126:n sulkemisen seuraamuksia. Tommy, TK ja Gillian totuttelevat uusiin työpaikkoihinsa. Judd ja Grace puolestaan valmistautuvat ensimmäisen vauvansa syntymään.

 • 2

  Thin Ice

  +

  Kausi 3. jakso 2/18. Tommy, TK ja Gillian kiirehtivät pelastamaan jäätyneeseen lampeen pudonnutta nuorta poikaa odottamattoman arktisen kylmän rintaman ja jäämyrskyn jatkaessa sekasorron aiheuttamista Austinissa. Judd ja Mateo ponnistelevat vimmaisesti auttaakseen jumiin jäänyttä Paulia, ja Owen turvautuu rajuihin keinoihin pelastaakseen puukotetuksi joutuneen miehen, joka jätettiin kuolemaan lumisille kukkuloille.

 • 3

  Shock & Thaw

  +

  Kausi 3. Jakso 3/18. Odottamattoman arktisen kylmän rintaman ja jäämyrskyn jatkaessa sekasorron aiheuttamista Austinissa Owen ponnistelee pelastaakseen hätään jääneet maahanmuuttajat, TK:n henki on vaakalaudalla ja Grace valmistautuu synnyttämään.

 • 4

  Child Care

  +

  Owenin ensitreffit Texasin kuvernöörin kauniin ja etevän kansliapäällikön kanssa menevät pieleen. Toisaalla 126:n tiimi saapuu hoitelemaan asuinrakennuksen tulipaloa ja huomaa pariskunnan nuoren tyttären olevan kateissa. Judd tapaa teinin, joka tekee häneen perusteellisen vaikutuksen.

 • 5

  The ATX-FIles

  +

  Owen ja Judd yrittävät lähentyä teini-ikäisen Wyattin kanssa lähtemällä hänen kanssaan avaruusolentojahtiin, mutta etsintä saakin toisenlaisen käänteen, kun he löytävät kaksi ruumista. Tommy liittyy leskien sururyhmään, ja hänen kotonaan tapahtuvat arvoitukselliset asiat saavat hänet uskomaan, että Charles viestii tuonpuoleisesta hänen ja kaksosten kanssa.

 • 6

  Red vs. Blue

  +

  Kun Owenin ja ärsyttävän ylikonstaapelin yhteenotto alkaa levitä netissä, poliisien ja palokuntalaisten väliset jännitteet kiristyvät entisestään. Se saa Owenin päättämään, että tämä välienselvittely tapahtuu softballkentällä. Grace kilvoittelee puhelinkeskuksessa työssään loistavan miehen kanssa tämän saatua siirron yövuorosta päivävuoroon.

 • 7

  In the Unlikely Event of an Emergency

  +

  Kun TK:n äiti Gwyn joutuu hätätilanteeseen, Owen ja TK matkustavat New Yorkiin. Lennosta tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin sujuva, sillä lentokoneessa ilmenee mekaaninen vika. TK myös muistelee vuosien takaista aikaa, jolloin Gwyn auttoi häntä menemään vieroitukseen.

 • 8

  Push

  +

  Grace alkaa synnyttää ollessaan jumissa jäämyrskyn keskellä. Judd, Owen ja Tommy kiirehtivät etsimään häntä.

 • 9

  The Bird

  +

  126:n väki ryhtyy toimiin, kun yllättävä sotilaallinen kotiinpaluu muuttuu kaaokseksi. Owen joutuu pitämään huolta puheliaasta lemmikistä, Paul kokee lääketieteellisen hätätapauksen, ja Tommy menee ensimmäisille treffeilleen Charlesin kuoleman jälkeen.