9-1-1: Lone Star

keskiviikko 21.00

Video

00:30

Seuraava TV-esitys

 1. keskiviikko 5. lokakuuta 21.00

  Impulse Control (J14 - K03)

 2. perjantai 7. lokakuuta 03.25

  Impulse Control (J14 - K03)

 3. sunnuntai 9. lokakuuta 23.50

  Impulse Control (J14 - K03)

Ohjelman kuvaus

9-1-1 Lone Star on vauhdikas ja jännittävä draamasarja 9-1-1-sarjan tekijöiltä. Amerikkalaisessa sarjassa seurataan Austinissa, Teksasissa sijaitsevan asema 126 pelastushenkilöstön elämää. Sarjan toisella kaudella kapteeni Tommy Vega (Gina Torres) palaa töihin vietettyään kahdeksan vuotta kotona kasvattamassa kaksostyttäriään. Kun koronavirus mullistaa hänen elämänsä ja hänen miehensä ravintolaa uhkaa konkurssi, on hänen palattava jälleen vuosien jälkeen työhönsä.
 
Kapteeni Owen Strand (Rob Lowe) toivottaa Tommyn tervetulleeksi. Owenia odottaa kuitenkin yllätys, kun hänen ex-vaimonsa Gwyneth saapuu yllättäen Austiniin. Heidän poikansa palomies T.K. toipuu edellisen kauden lopussa saamistaan vammoista. Tämän lisäksi pelastushenkilöstö joutuu keskelle hätätilaa, jollaista Teksasin pääkaupunki ei ole koskaan aiemmin kohdannut.

Videot

Jaksot

 • 1

  The Big Chill

  +

  Uusi kausi alkaa! Odottamaton arktinen kylmä rintama tuo mukanaan Austiniin jäämyrskyn ja erilaisia sääoloihin liittyviä hätätilanteita. Owen käsittelee 126:n sulkemisen seuraamuksia. Tommy, TK ja Gillian totuttelevat uusiin työpaikkoihinsa. Judd ja Grace puolestaan valmistautuvat ensimmäisen vauvansa syntymään.

 • 2

  Thin Ice

  +

  Kausi 3. jakso 2/18. Tommy, TK ja Gillian kiirehtivät pelastamaan jäätyneeseen lampeen pudonnutta nuorta poikaa odottamattoman arktisen kylmän rintaman ja jäämyrskyn jatkaessa sekasorron aiheuttamista Austinissa. Judd ja Mateo ponnistelevat vimmaisesti auttaakseen jumiin jäänyttä Paulia, ja Owen turvautuu rajuihin keinoihin pelastaakseen puukotetuksi joutuneen miehen, joka jätettiin kuolemaan lumisille kukkuloille.

 • 3

  Shock & Thaw

  +

  Kausi 3. Jakso 3/18. Odottamattoman arktisen kylmän rintaman ja jäämyrskyn jatkaessa sekasorron aiheuttamista Austinissa Owen ponnistelee pelastaakseen hätään jääneet maahanmuuttajat, TK:n henki on vaakalaudalla ja Grace valmistautuu synnyttämään.

 • 4

  Child Care

  +

  Owenin ensitreffit Texasin kuvernöörin kauniin ja etevän kansliapäällikön kanssa menevät pieleen. Toisaalla 126:n tiimi saapuu hoitelemaan asuinrakennuksen tulipaloa ja huomaa pariskunnan nuoren tyttären olevan kateissa. Judd tapaa teinin, joka tekee häneen perusteellisen vaikutuksen.

 • 5

  The ATX-FIles

  +

  Owen ja Judd yrittävät lähentyä teini-ikäisen Wyattin kanssa lähtemällä hänen kanssaan avaruusolentojahtiin, mutta etsintä saakin toisenlaisen käänteen, kun he löytävät kaksi ruumista. Tommy liittyy leskien sururyhmään, ja hänen kotonaan tapahtuvat arvoitukselliset asiat saavat hänet uskomaan, että Charles viestii tuonpuoleisesta hänen ja kaksosten kanssa.

 • 6

  Red vs. Blue

  +

  Kun Owenin ja ärsyttävän ylikonstaapelin yhteenotto alkaa levitä netissä, poliisien ja palokuntalaisten väliset jännitteet kiristyvät entisestään. Se saa Owenin päättämään, että tämä välienselvittely tapahtuu softballkentällä. Grace kilvoittelee puhelinkeskuksessa työssään loistavan miehen kanssa tämän saatua siirron yövuorosta päivävuoroon.

 • 7

  In the Unlikely Event of an Emergency

  +

  Kun TK:n äiti Gwyn joutuu hätätilanteeseen, Owen ja TK matkustavat New Yorkiin. Lennosta tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin sujuva, sillä lentokoneessa ilmenee mekaaninen vika. TK myös muistelee vuosien takaista aikaa, jolloin Gwyn auttoi häntä menemään vieroitukseen.

 • 8

  Push

  +

  Grace alkaa synnyttää ollessaan jumissa jäämyrskyn keskellä. Judd, Owen ja Tommy kiirehtivät etsimään häntä.

 • 9

  The Bird

  +

  126:n väki ryhtyy toimiin, kun yllättävä sotilaallinen kotiinpaluu muuttuu kaaokseksi. Owen joutuu pitämään huolta puheliaasta lemmikistä, Paul kokee lääketieteellisen hätätapauksen, ja Tommy menee ensimmäisille treffeilleen Charlesin kuoleman jälkeen.

 • 10

  Parental Guidance

  +

  Owen, Tommy ja 126 kiirehtivät hätiin, kun keskiaikateemaisessa ravintolassa tapahtuu häkämyrkytys. Samalla tiimille tuottaa huolta se, että Paul ei ehkä ole vielä toipunut henkisesti leikkauksestaan ja hänen ystävyytensä Marjanin kanssa voi olla päättynyt. Mateon entinen palopäällikkö tarjoaa hänelle ylennystä, mutta Mateo tajuaa pian, ettei mies ole enää entisensä.

 • 11

  Prince Albert in a Can

  +

  Owen ja 126 kiirehtivät paikalle, kun Catherine (vieraileva tähti Amy Acker) saa kuvernöörin toimistoon paketin, joka saattaa sisältää biologisen vaaran aiheuttajan. Grace ja Carlos ottavat yhdessä selvää hätänumeroon tulleesta pilasoitosta, ja tilanne muuttuukin hengenvaaralliseksi.

 • 12

  Negative Space

  +

  Owen pelkää menneisyytensä palanneen kummittelemaan, kun vainoaja ottaa hänet ja Catherinen tähtäimeensä. Tommy ja Gillian kärsivät seuraukset Gillianin pelastettua elvyttämisen kieltävää ranneketta pitäneen naisen hengen.

 • 13

  Riddle or the Sphinx

  +

  126:n jäsenet kiirehtivät ensin etsimään ja sitten pelastamaan auto-onnettomuuden salaperäisen uhrin. Owen ajautuu kriisiin suhteessaan Catherinen kanssa. Tommy menee ensitreffeille, ja Carlos yllättyy tavatessaan TK:n AA-tukihenkilön.

 • 14

  Impulse Control

  +

  Owen ja 126 rientävät auttamaan hätätilanteissa pikaruokalan autokaistalla, lukion painiottelussa ja tieraivotapauksessa – ja kaikkia näitä yhdistää eräs tekijä. Tommyn vieraantunut lanko ilmaantuu yllättäen Austiniin, ja Marjan puhuu päällikkö Strandille tämän vihanhallintaongelmista.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 5. lokakuuta 21.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 7. lokakuuta 03.25
  FOX-kanavalla
 • 15

  Down to Clown

  +

  Owen kokee läpimurron terapiassa. Grace hakee tukea kollegaltaan mutta katuu sitä, kun Judd tarjoaa enemmän kuin hän itse toivoi. Lisäksi klovni joutuu hätätilanteeseen nuoren pojan synttäreillä ja Tommy, TK ja Nancy kiirehtivät auttamaan survivalistia, joka on kohdannut matelijan kivuliaalla tavalla.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 12. lokakuuta 21.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 14. lokakuuta 03.55
  FOX-kanavalla
 • 16

  Shift-Less

  +

  Owen matkustaa Los Angelesiin kohtaamaan vieraantuneen isänsä ja kivuliaita lapsuudenmuistojaan. Kun Wyatt hankkiutuu ongelmiin, Judd päättää viedä hänet perheensä maatilalle, missä hätätilanne saa heidät lähentymään.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 19. lokakuuta 21.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 21. lokakuuta 03.55
  FOX-kanavalla
 • 17

  Spring Cleaning

  +

  126 rientää hätiin miehen pudottua jätepuristimeen ja epätoivoisen äidin yrittäessä pelastaa lapsensa hallinnasta riistäytyneestä autosta. Tommy ja Julius lähentyvät. Tiimin kaksi jäsentä on eri mieltä romanssinsa salaisena pitämisestä.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 26. lokakuuta 21.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 28. lokakuuta 03.55
  FOX-kanavalla
 • 18

  A Birght and Cloudless Morning

  +

  Kapteeni Strand ja 126 kokoontuvat, kun yksi heidän omistaan jää loukkuun rakennuksessa tapahtuneen räjähdyksen vuoksi. Owen pohdiskelee syyskuun 11. päivän iskujen aikaisia kokemuksiaan, TK ja Carlos tekevät päätöksen, ja Tommy ja Julius päättävät tulevaisuudestaan.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 2. marraskuuta 21.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 4. marraskuuta 04.40
  FOX-kanavalla