Bull vs. Vertti

Ennakko

Jakso 10 - Kausi 1
03:08

Ohjelman kuvaus

Bull vs Vertti -uutuussarjassa kaksikymmentä erilaisista treenitaustoista tulevaa kilpailijaa asetetaan kymmenen viikkoa kestävään fyysiseen ja henkiseen prässiin. Heitä valmentavat Suomen kiistatta näyttävimmät personal trainerit, Jari "Bull" Mentula ja Vertti Harjuniemi ja jokaiselle valmennettavalle räätälöidään tiukat treenitavoitteet Mentulan tai Harjuniemen tiimissä. Kilpailu on kovaa ja mehevältä herjan heitolta ei säästy kukaan, kun Bull ja Vertti painivat raskaassa sarjassa myös suullisella tasolla.
Jokaisessa jaksossa seurataan kahden valmennettavan kehitystä kohti kilpailun loppuhuipennusta, jossa heidät laitetaan kisaamaan vastakkain erilaisissa lajeissa ja suoritumaan rankasta kuntotestistä. Voiton vie parivaljakko, joka onnistuu saamaan suurimmat muutokset aikaiseksi kisaviikkojen päätteeksi itkuista, kivuista ja vastoinkäymisistä huolimatta.

Videot

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Lainvalvojat

  +

  Jakso 1/10. Avausjaksossa lainvalvojat poliisi ja rajavartija ottavat toisistaan mittaa. Rasva palaa ja lihas kasvaa kun komennon ottaa Suomen parhaat valmentajat Bull Mentula ja Vertti Harjuniemi.

 • 2

  Saliveikot

  +

  Jakso 2/10. Todelliset salikonkarit laitetaan uuteen oppiin. Katso mitä huippuvalmentajat saavat kymmenessä viikossa miehissä aikaan ja kumpi joukkue korjaa lopussa potin.

 • 3

  Fitness kissat

  +

  Jakso 3/10. Virpi ja Jenni ovat kokeneita kehonmuokkaajia. Kumpi pääsee parempaan kuntoon kun huippuvalmentajat astuvat kuvioihin. Luvassa hikeä ja kyyneleitä.

 • 4

  Teräskuntoon

  +

  Jakso 4/10. Vuosia salilla ja erilaisissa urheiluharrastuksissa hikoilleet pojat laitetaan kuntokuurille josta on lasten leikki kaukana. Katso mihin suorituksiin he Bullin ja Vertin johdolla yltävät.

 • 5

  Mimmit tikkiin

  +

  Jakso 5/10. Tunnettu fitnesstähti Jutta Gustafsberg laitetaan tällä kertaa kameran ”väärälle” puolelle. Vastus hänellä on kova; kauneusalan yrittäjä Sari. Kestääkö ystävyys kilpailun Bullin ja Vertin kovassa rääkissä.

 • 6

  Voimakaksikko

  +

  Jakso 6/10. Tehopakkaus Ritu ja personal trainerina toiminut Sari laitetaan vastakkain. Katso kumpi joukkue voittaa, kun kuvioihin astuu Suomen parhaat valmentajat Bull Mentula ja Vertti Harjuniemi.

 • 7

  Hymypojat fittiin

  +

  Jakso 7/10. Tässä jaksossa mittelöivät taistelulajeja harrastava Paavo ja poliisiksi opiskeleva Jussi. Katso millaiseen teräskuntoon pojat valmennetaan Bull Mentulan ja Vertti Harjuniemen johdolla.

 • 8

  Opettajat liikuntaopissa

  +

  Jakso 8/10. Opettajat Sari ja Mari joutuvat vaihteeksi ottamaan oppilaan roolin kun pääsevät huippuvalmentajien Bull Mentulan ja Vertti Harjunimen tehokkaaseen oppiin. Pulinat pois ja kuntoilemaan. Katso naisten huikea kehitys.

 • 9

  Hevari ja IT-mies

  +

  Jakso 9/10. Vastakkain asetetaan hevari ja IT-mies. Katso miten rauta nousee ja rasva palaa.Kestääkö miesten kantti tiukan kuntokuurin vai sortuuko jompikumpi arjen houkutuksiin? Tiukkaa kisakaksikkoa valmentamassa Bull ja Vertti.

 • 10

  Kymppikuntoon

  +

  Jakso 10/10. Keikkalavoja kiertävä Henri ja muuttorumbassa elävä Roni laitetaan kymmenen viikon tehovalmennukseen Bullin ja Vertin johdolla. Katso kundien huikea kehitys ja näe joukkueiden välinen tiukka kisa.