Cold Courage

Cold Courage

Seuraava TV-esitys

 1. sunnuntai 31. tammikuuta 03.35

  Troijalainen hevonen (J02 - K01)

 2. tiistai 2. helmikuuta 03.25

  Kasvoton nainen (J03 - K01)

 3. sunnuntai 7. helmikuuta 03.40

  Kasvoton nainen (J03 - K01)

Ohjelman kuvaus

Pekka Hiltusen romaanisarjaan perustuva poliittinen trilleri. Kaksi erilaista naista ja joukko spesialisteja pyrkivät pysäyttämään rikollisia, jotka luulevat rahan ja vallan asettavan heidät lain yläpuolelle. Sarjaa on kuvattu Irlannissa, Lontoossa, Suomessa ja Belgiassa.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Puhdas iho

  +

  Jakso 1/8. Lontoossa Mari ja Lia – kaksi erilaisista, synkistä taustoista ponnistavaa naista – liittyvät spesialistien tiimiin. He aikovat pysäyttää vallanhimoisia ihmisiä, jotka polkevat oikeudenmukaisuutta.

 • 2

  Troijalainen hevonen

  +

  Jakso 2/8. Brittipoliitikko Arthur Friedin populismi saattaa linkittyä Studion tutkintaan maahanmuuttajataustaisista kuolemista. Toinen ruumis on muslimipojan ja toista media kutsuu kasvottomaksi naiseksi.

  Seuraava esitys
  sunnuntai 31. tammikuuta 03.35
  FOX-kanavalla
 • 3

  Kasvoton nainen

  +

  Jakso 3/8. Lian ystävä Nina, ihmiskaupan uhri, saattaa liittyä kasvottoman naisen murhaan. Studio seuraa mahdollista yhteyttä Friedin kampanjan ja oikeistoterroristiryhmän välillä.

  Seuraava esitys
  tiistai 2. helmikuuta 03.25
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 7. helmikuuta 03.40
  FOX-kanavalla
 • 4

  Itä-Lontoon kuningas

  +

  Jakso 4/8. Lia soluttautuu Friedin kampanjaan, mutta kerää enemmän huomiota kuin mihin hän oli valmistautunut. Ninan johdolla he löytävät talon, jossa on seksiorjiksi joutuneita naisia.

  Seuraava esitys
  tiistai 9. helmikuuta 04.10
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 14. helmikuuta 03.40
  FOX-kanavalla
 • 5

  Isäni talo

  +

  Jakso 5/8. Mari paljastaa lapsuutensa synkät salaisuudet Lialle. Poliisi löytää taas yhden ruumiin. Läheisyys Friediin käy yhä vaarallisemmaksi.

  Seuraava esitys
  tiistai 16. helmikuuta 04.10
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 21. helmikuuta 03.40
  FOX-kanavalla
 • 6

  Kuoleman löyhkä

  +

  Jakso 6/8. Friedin paljastamiseksi suunniteltu haastattelu epäonnistuu, mikä johtaa taas yhden naisen katoamiseen. Lia yllättyy jopa itse väkivaltaista reaktiotaan, kun hänet kidnapataan.

  Seuraava esitys
  tiistai 23. helmikuuta 04.15
  FOX-kanavalla
 • 7

  Marilta terveisiä

  +

  Jakso 7/8. Vaalipäivä lähestyy. Optimistinen Fried kohtaa häikäilemättömiä ja vaikutusvaltaisa ihmisiä Marin menneisyydestä. Lian ja Marin suhde haavoittuu, kun he ovat eri mieltä kostamisen rajoista.

 • 8

  Sanoi hämähäkki kärpäselle

  +

  Jakso 8/8. Mari ratkoo isänsä murhan ja vaarantaa Lia hengen, mutta tekee kaikkensa pelastaakseen hänet. Friedin voitto päättyy verilöylyyn. Lia ja Studio joutuvat selviytymiskamppailuun.