Cold Courage

torstai 22.00

Cold Courage

Seuraava TV-esitys

 1. torstai 13. elokuuta 22.00

  Puhdas iho (J01 - K01)

 2. maanantai 17. elokuuta 02.30

  Puhdas iho (J01 - K01)

 3. torstai 20. elokuuta 22.00

  Troijalainen hevonen (J02 - K01)

Ohjelman kuvaus

Pekka Hiltusen romaanisarjaan perustuva poliittinen trilleri. Kaksi erilaista naista ja joukko spesialisteja pyrkivät pysäyttämään rikollisia, jotka luulevat rahan ja vallan asettavan heidät lain yläpuolelle. Sarjaa on kuvattu Irlannissa, Lontoossa, Suomessa ja Belgiassa.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Puhdas iho

  +

  Jakso 1/8. Lontoossa Mari ja Lia – kaksi erilaisista, synkistä taustoista ponnistavaa naista – liittyvät spesialistien tiimiin. He aikovat pysäyttää vallanhimoisia ihmisiä, jotka polkevat oikeudenmukaisuutta.

  Seuraava esitys
  torstai 13. elokuuta 22.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  maanantai 17. elokuuta 02.30
  FOX-kanavalla
 • 2

  Troijalainen hevonen

  +

  Jakso 2/8. Brittipoliitikko Arthur Friedin populismi saattaa linkittyä Studion tutkintaan maahanmuuttajataustaisista kuolemista. Toinen ruumis on muslimipojan ja toista media kutsuu kasvottomaksi naiseksi.

  Seuraava esitys
  torstai 20. elokuuta 22.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  maanantai 24. elokuuta 02.30
  FOX-kanavalla
 • 3

  Kasvoton nainen

  +

  Jakso 3/8. Lian ystävä Nina, ihmiskaupan uhri, saattaa liittyä kasvottoman naisen murhaan. Studio seuraa mahdollista yhteyttä Friedin kampanjan ja oikeistoterroristiryhmän välillä.

  Seuraava esitys
  torstai 27. elokuuta 22.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  maanantai 31. elokuuta 02.20
  FOX-kanavalla
 • 4

  Itä-Lontoon kuningas

  +

  Jakso 4/8. Lia soluttautuu Friedin kampanjaan, mutta kerää enemmän huomiota kuin mihin hän oli valmistautunut. Ninan johdolla he löytävät talon, jossa on seksiorjiksi joutuneita naisia.

  Seuraava esitys
  torstai 3. syyskuuta 22.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  maanantai 7. syyskuuta 02.15
  FOX-kanavalla
 • 5

  Isäni talo

  +

  Jakso 5/8. Mari paljastaa lapsuutensa synkät salaisuudet Lialle. Poliisi löytää taas yhden ruumiin. Läheisyys Friediin käy yhä vaarallisemmaksi.

 • 6

  Kuoleman löyhkä

  +

  Jakso 6/8. Friedin paljastamiseksi suunniteltu haastattelu epäonnistuu, mikä johtaa taas yhden naisen katoamiseen. Lia yllättyy jopa itse väkivaltaista reaktiotaan, kun hänet kidnapataan.

 • 7

  Marilta terveisiä

  +

  Jakso 7/8. Vaalipäivä lähestyy. Optimistinen Fried kohtaa häikäilemättömiä ja vaikutusvaltaisa ihmisiä Marin menneisyydestä. Lian ja Marin suhde haavoittuu, kun he ovat eri mieltä kostamisen rajoista.

 • 8

  Sanoi hämähäkki kärpäselle

  +

  Jakso 8/8. Mari ratkoo isänsä murhan ja vaarantaa Lia hengen, mutta tekee kaikkensa pelastaakseen hänet. Friedin voitto päättyy verilöylyyn. Lia ja Studio joutuvat selviytymiskamppailuun.