Deep State

1616

Traileri

Kausi 2
00:31

Ohjelman kuvaus

Entinen vakooja Max Easton (Mark Strong) haluaa karistaa raskaan menneisyytensä painolastin hartioiltaan ja mies elää tavallista elämää perheensä kanssa. Seesteinen arki järkkyy kun MI6:n ja CIA:n muodostaman yksikön esimies George White (Alistair Petrie) ottaa yhteyttä. Georgen Harry-poika (Joe Dempsie) on tapettu ja George janoaa kostoa. Hän pyytää Maxia hoitamaan vielä yhden keikan ja etsimään poikansa kuolemasta vastuussa olevat henkilöt. Max suostuu, mutta tehtävän edetessä hän huomaa sotkeutuneensa salaliittojen ja valheiden verkkoon. Ryhmä valtion virkamiehiä ja isojen yritysten johtajia on ryhtynyt yhteistyöhön ajaakseen omia etujaan maailman politiikassa. He pyrkivät aiheuttamaan kaaosta Lähi-idässä ja ovat valmiita tekemään mitä vain estääkseen salaliiton paljastumisen.

Videot

Jaksot

 • 1

  Cicero

  +

  Kausi 2. Jakso 1. Neljän USA:n erikoisjoukon jäsenen ja tulkin tapot viivästyttävät Washingtonin ja Malin hallituksen välistä hankitasopimusta, josta hämärä Deep State -salaliitto hyötyisi merkittävästi.

 • 2

  Paahtava aurinko

  +

  Kausi 2. Jakso 2. Poliittinen jännitysdraama.

 • 3

  Itsenäisyysjulistus

  +

  Kausi 2. Jakso 3. Poliittinen jännitysdraama.

 • 4

  Huomisen voitto

  +

  Kausi 2. Jakso 4. Poliittinen jännitysdraama.

 • 5

  Antautuminen

  +

  Kausi 2. Jakso 5. Harry, Aïcha ja Leyla ajetaan pois Bamakosta. Juuri kun he palaavat Al Moctarin leiriin, Aïcha viedään hirtettäväksi entisistä rikoksistaan.

 • 6

  Uusi normaali

  +

  Kausi 2. Jakso 6. Aïchaa viedään hirttotelineille, joten Harryn on esitettävä puolustus ja pian. Harry suostuttelee Al Moctarin odottamaan ja riskeeraa oman henkensä niin.

 • 7

  Muutoksia muutosten jälkeen

  +

  Kausi 2. Jakso 7. Harry, Leyla ja Aïcha selvittävät lisätietoja asekaupoista, kun USA:n sotilaat nappaavat heidät. Leyla ja Aïcha pääsevät pakoon, mutta Harry pidätetään, mikä on hyvä uutinen Millerille.

 • 8

  Kuolleen miehen kone

  +

  Kausi 2. Jakso 8. Viimein kaikki palaset ovat paikoillaan ja yhteys Deep Staten ja asekaupan välillä on selvillä. Millerin on keksittävä tarkkailunalaisena selviytymiskeino.

erikoisjaksot