Ennätystehdas

torstai 14.40

Ennätystehdas

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 24. tammikuuta 08.45

  Kaikkea taivaan ja maan väliltä (J02 - K02)

 2. torstai 27. tammikuuta 14.40

  Maltti on valttia (J03 - K02)

 3. lauantai 29. tammikuuta 09.20

  Maltti on valttia (J03 - K02)

Ohjelman kuvaus

Tehtaanjohtaja Janni Hussin avatessa ovet jälleen Ennätystehdas-studioon, ei mikään ole mahdotonta. Saamme todistaa kaikkea sitä mihin ihminen on kykenevä, kun on uskallusta, voimaa, rohkeutta ja hetkittäin myös kykyä nauraa itselleen. Ohjelman toisella tuotantokaudella uudessa Tube-haaste -osiossa tunnetut tubettajat kisaavat toisiaan vastaan. Hyvät naiset ja herrat: Tehtaan ovet ovat nyt auki, tervetuloa mukaan!

Jaksot

 • 1

  Jäätä ja tulta

  +

  Kausi 2. Jakso 1/10. Ennätystehtaan uusi kausi alkaa! Tehtaanjohtaja Janni Hussin johdolla seuraamme, pystyykö ihminen juoksemaan 10 kipsilevyn läpi ja miten onnistuu hyppy sillalta palavana. Ammattipainijat heittelevät toisiaan kehässä ja jääkuutioita syödään syömäpuikoilla. Ohjelman uudessa Tube-haaste -osiossa tunnetut tubettajat kisaavat toisiaan vastaan ja tehtävän aloittaa upea Pinkku Pinsku.

 • 2

  Kaikkea taivaan ja maan väliltä

  +

  Kausi 2. Jakso 2/10. Kaikkea taivaan ja maan väliltä. Pesukoneet ja tölkit saavat kovaa kyytiä ennätysyrityksissä. Studiossa nähdään koiria ja dinosauruksia. Trampoliini lähetetään avaruuteen. Tube-haasteen ottaa vastaan Dokke.

  Seuraava esitys
  maanantai 24. tammikuuta 08.45
  FOX-kanavalla
 • 3

  Maltti on valttia

  +

  Kausi 2. Jakso 3/10. Maltti on valttia. Jaksossa sukelletaan altaan pohjalle tekemään kuplarenkaita yhdellä hengenvedolla, golfpallot saavat kyytiä yhden käden voimin ja helikopteria pyöritetään ilmassa akselinsa ympäri. Tube-haasteessa Joona Hellman.

  Seuraava esitys
  torstai 27. tammikuuta 14.40
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 29. tammikuuta 09.20
  FOX-kanavalla
 • 4

  Erilaisten ennätysten kerho

  +

  Kausi 2. Jakso 4/10. Erilaisten ennätysten kerho. Grillitikkuja tungetaan partaan ja jollasta äyskäröidään vettä ennätystahtiin. Pesismaila huitoo savikiekkoja rikki ja moottorikelkalla hypätään veteen hyppyristä. Tube-haasteessa mukana JKokki.

  Seuraava esitys
  torstai 3. helmikuuta 15.05
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 5. helmikuuta 09.25
  FOX-kanavalla
 • 5

  Minuuttipeliä

  +

  Kausi 2. Jakso 5/10. Minuuttipeliä. Jaksossa heitetään voltteja flyboardilla sekä hevosen selässä, avataan ostereita pikavauhdilla ja tehdään käsipieruja; ja kaikkiin näihin on aikaa vain minuutti! Kuoleman-hyppy altaaseen nostattaa pulssia. Tube-haasteessa nähdään nuoret tubetähdet Leevi & Tiitus.

  Seuraava esitys
  torstai 10. helmikuuta 14.40
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 12. helmikuuta 09.30
  FOX-kanavalla
 • 6

  Kovat on kovii

  +

  Kausi 2. Jakso 6/10. Kovat on kovii. Miten onnistuu matka sähköpotkulaudalla Utsjoelta Helsinkiin ja kuinka nopeasti pystyy rakentamaan lego-matkailuauton? Tehtaanjohtaja Janni Hussi pääsee todistamaan kahta virallista Guinnessin ennätystä! Tube-haasteessa mukana tubettaja Nelli Orell.

  Seuraava esitys
  torstai 17. helmikuuta 14.40
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 19. helmikuuta 09.20
  FOX-kanavalla
 • 7

  Menoa ja meninkiä

  +

  Kausi 2. Jakso 7/10. Menoa ja meininkiä. Suomen parhaat skuuttaajat täyttävät tehtaan lattian. Koira etsii hometta purkeista ja ihmisen muisti laitetaan koetukselle. Syntyykö jaksossa tarkkuusammunnan ja kilpaveneilyn uudet ennätykset? Tubettaja Scouppi ottaa vastaan Tube-haasteen.

 • 8

  Maassa, ilmassa ja vedessä

  +

  Kausi 2. Jakso 8/10. Maassa, ilmassa ja vedessä. Huippu-urheilija Tuuli Petäjä-Siren lentää purjelaudalla ja ässät lentävät puolestaan pelikortin pituusheitossa. Karateka ottaa tehtaan haltuun ja biljardisalilla havitellaan Guinnessin ennätystä. Tube-haastessa taitojaan testaa Roponen.

 • 9

  Tarkkuutta tarvitaan

  +

  Kausi 2. Jakso 9/10. Tarkkuutta tarvitaan. Pommijätkät räjäyttävät kottikärryt ilmaan ja tarkkuutta vaativat niin pullojen avaus moottorisahalla kuin nuolien ampuminen laukkaavan hevosen selästä. Moottorikelkalla ajetaan veden päällä. Tube-haastetta suorittaa tubettaja Deata.

 • 10

  Kehossa on voimaa

  +

  Kausi 2. Jakso 10/10. Kehossa on voimaa. Tehtaanjohtaja Janni Hussin valvonnassa punnerretaan ihmistä pään päälle ja kasataan ihmispyramidia. Vaahtokarkit täyttävät suun ja vesistöä ylitetään kymmenien metrien korkeuksissa. Tube-haasteessa Namikolinx.