Ennätystehdas

tiistai 10. maaliskuuta 20.00

Video

00:15

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 10. maaliskuuta 20.00

  Tehtaan ovet avautuvat (J01 - K01)

 2. sunnuntai 15. maaliskuuta 19.00

  Tehtaan ovet avautuvat (J01 - K01)

 3. tiistai 17. maaliskuuta 13.00

  Tehtaan ovet avautuvat (J01 - K01)

Ohjelman kuvaus

UUSI KAUSI ALKAA! Tehtaanjohtaja Janni Hussin avatessa ovet uuteen Ennätystehdas-studioon, ei mikään ole mahdotonta. Tällä kaudella saamme todistaa lukuisia uusia Suomen-, sekä maailmanennätyksiä. Studion lattian valtaavat vuorollaan niin ihmiset, eläimet kuin mitä erilaisimmat kulkuvälineetkin. Studion ulkopuolella ei pelätä korkeita paikkoja, tulisia mausteita, legoja eikä varsinkaan pellejä. Saamme todistaa kaikkea sitä mihin ihminen on kykenevä, kun on uskallusta, voimaa, rohkeutta ja hetkittäin myös kykyä nauraa itselleen. Hyvät naiset ja herrat: Tehtaan ovet ovat nyt auki, tervetuloa mukaan!

Videot

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Tehtaan ovet avautuvat

  +

  UUSI KAUSI ALKAA! Tehtaan ovet avautuvat. Janni Hussin valvonnassa lampaanvilla pöllyää ja herneenpalot lentelevät ympäri studiota. Henkeä pidätellään veden alla ja taivaalta pudotaan ennätysvauhtia

  Seuraava esitys
  tiistai 10. maaliskuuta 20.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 15. maaliskuuta 19.00
  FOX-kanavalla
 • 2

  Iso on kaunista

  +

  Jakso 2/10. Monsteriauto kahdella renkaalla ja sorminäppäryyttä rubikinkuutiolla sekä kolikolla. Koirat heittävät yläfemmaa ja nopeuslaskurinnettä lasketaan lumiluistimilla. Juontajana Janni Hussi.

  Seuraava esitys
  tiistai 17. maaliskuuta 20.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 22. maaliskuuta 19.00
  FOX-kanavalla
 • 3

  Ei päätä huimaa

  +

  Jakso 3/10. Jaksossa pyöritään tivolilaitteessa ja halkaistaan omenoita suusta moottorisahalla. Millaiseen väliin mahtuu bussi ja kuinka monta ihmistä lentotunneliin?

  Seuraava esitys
  tiistai 24. maaliskuuta 20.00
  FOX-kanavalla
 • 4

  Nopeammin, voimakkaammin, pisimmälle

  +

  Jakso 4/10. Voima ja nopeus ovat valttia, kun painokelkkaa työnnetään ja kymmeniä kiloja tölkkejä nostellaan pelkkien sormien varassa. Kyytiä saavat niin karjalanpiirakat kuin pesäpallotkin.

 • 5

  Kun mikään ei riitä

  +

  Jakso 5/10. Pyörätuolilla laskeudutaan alas portaita ja moottorisahalla jonglöörataan. Maailmanennätystä yritetään sisäsoudussa ja katsotaan miten pitkälle katumoottoripyörä lentää.

 • 6

  Jakso 6

  +

 • 7

  Jakso 7

  +