Family Guy

torstai 00.00

1212
Family Guy © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Seuraava TV-esitys

 1. lauantai 3. joulukuuta 13.00

  Haikea joulu (J08 - K13)

 2. lauantai 3. joulukuuta 13.30

  Hauras miehuus (J09 - K13)

 3. lauantai 3. joulukuuta 14.00

  Iltasatu (J10 - K13)

Ohjelman kuvaus

Emmy-palkitun animaatiokomedia Family Guyn sekopäiset hahmot palaavat ratkiriemukkaalle 16. kaudelle. Liity Peterin, Loisin ja heidän outojen perheenjäsentensä seuraan, kuten vaikkapa omalaatuisen yksivuotiaan Stewien. He tekevät tavallisesta perhearjesta kunnon kaaosta.

Jaksot

 • 14

  Treffipeli

  +

  Kausi 16. Jakso 14/20. Kun Peter kuulee, että konkurssimyynnissä on ”keskiaikainen linna”, hän suostuttelee miehet ostamaan sen.

 • 15

  Poliisi ja puoliälyinen

  +

  Kausi 16. Jakso 15/20. Joe antaa Peterille kyydin töihin. He kuulevat rikosilmoituksen poliisiradiosta. Peter vaatii, että heidän pitää mennä heti paikalle.

 • 16

  Tyydyttyneiden rasvojen mies

  +

  Kausi 16. Jakso 16/20. Kun Lois katsoo ajatuksia herättävän dokumentin prosessoiduista ruoista ja ylipainosta, hän vaatii, että perhe alkaa syödä terveellisemmin.

 • 17

  Peterin kadotettu nuoruus

  +

  Kausi 16. Jakso 17/20. Peter voittaa baseball-viikonlopun Red Soxien kanssa Fenway Parkissa. Peterin ystävät kilpailevat mukaanpääsystä, mutta Peter ei halua joutua kenenkään varjoon kentällä ja ottaa vaimonsa mukaan.

 • 18

  Peter rehtorina

  +

  Kausi 16. Jakso 18/20. Meg on huolissaan siitä, että Peterin asema väliaikaisena rehtorina pahentaa hänen ongelmiaan ja kiusaamista. Kun Peter puolustaakin Megiä, tyttö käyttää uutta valtaansa kostaakseen vihollisilleen.

 • 19

  Rakkaat karkotetut

  +

  Kausi 16. Jakso 19/20. Chris tapailee yksinhuoltajaa, ja Griffinit alkavat huolestua siitä, että on liian syvissä vesissä.

 • 20

  Talo täynnä Petereitä

  +

  Kausi 16. Jakso 20/20. Tyttöjenillan aikana Donna, Lois ja Bonnie päättävät jekuttaa miehiään. Kun Loisin pilassa teeskennellään Peterin äpärälasta, mies kauhistuu ja lyö luurin korvaan.

 • 8

  Carter ja Tricia

  +

  Kausi 16. Jakso 8/20. Ostettuaan Pawtucket Patriot -panimon Peterin rikkaasta Carter-apesta tulee Peterin pomo. Carter tekee Peterin elämästä silkkaa helvettiä.

 • 9

  Miten Griffinit varastivat joulun

  +

  Kausi 16. Jakso 9/20. Griffinit ottavat ilon irti kauniista lumisesta päivästä ja menevät kelkkailemaan. Mutta Peter on harmi kyllä valinnut kelkaksi Loisin antiikkiruokapöydän.

  Seuraava esitys
  lauantai 24. joulukuuta 11.45
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 25. joulukuuta 23.05
  FOX-kanavalla
 • 10

  Matkustaja Läski-Seiska

  +

  Kausi 16. Jakso 10/20. Kun Quagmire saa ilmaisia lentolippuja, Peter vakuuttaa tämän viemään miehet matkalle San Franciscoon.

 • 11

  Gronkowski ja mehiläiset

  +

  Kausi 16. Jakso 11/20. Miehet ovat innoissaan, kun kuulevat, että heidän uusi naapurinsa on Ron Gronkowski New England Patriots -joukkueesta.

 • 12

  Peterin jamit

  +

  Kausi 16. Jakso 12/20. Miehet yrittävät aloittaa podcast-keskustelulähetyksen baarista, mutta Cleveland ottaa etualan ensimmäisessä lähetyksessä. Seuraavaksi Peter päättää soittaa musiikkia, joka vetoaa yleisöön.

 • 13

  Hienot jouset

  +

  Kausi 16. Jakso 13/20. Peter liikuttuu kyyneliin asti koulun kykykilpailussa, kun hän kuulee viulunsoittoa ensimmäistä kertaa elämässään. Hän ryhtyy opettelemaan soittimen soittamista ja vakuuttaa muut liittymään mukaan.

 • 1

  Bändin pojat

  +

  Kausi 16. Jakso 1/20. Stewietä harmittaa, koska vauvoille tehdyt laulut eivät käsittele kunnon aiheita, joten hän yhdistää voimansa Brianin kanssa ja kirjoittaa omat laulunsa bändille.

 • 2

  Vuoden vedonvälittäjä

  +

  Kausi 16. Jakso 2/20. Kun Chris tuhoaa pelikoneen, Lois ja Peter päättävät, että on aika laittaa poika huolehtimaan vihanhallintaongelmastaan ennen kuin tämä satuttaa itsensä.

 • 3

  Amerikan Gigg-olo

  +

  Kausi 16. Jakso 3/20. Kun paikalliset lentäjät menevät lakkoon, Quagmire menee lakkotapahtuman sijaan kutsumatta erään naisen polttareihin. Kun hän saapuu juhliin univormussa, naiset luulevat hänen olevan strippari.

 • 4

  Family Guyn kulisseissa

  +

  Kausi 16. Jakso 4/20. Family Guyn tekijät vievät katsojat nyt tavallisen tuotantoviikon kulissien taakse. James Woods toimii oppaana. Kuuntele sisäpiiritarinoita näyttelijöiltä, kun he kertovat, mitä sarjan tuotanto todella vaatii.

 • 5

  Chrisillä on treffit, treffit, treffit

  +

  Kausi 16. Jakso 5/20. Chris murtuu, kun saa pakit kaikilta koulun tytöiltä pyytäessään heitä kotiinpaluutansseihin. Stewie on iso Taylor Swift -fani, joten hän ehdottaa, että Chris pyytäisi poptähteä ulos nettivideolla.

 • 6

  Kaikkien jaksojen äiti

  +

  Kausi 16. Jakso 6/20. Peter vahingoittaa Stewietä vahingossa. Sairaalassa lääkäri huomauttaa, että Stewie ei ole saanut rokotuksiaan, mutta Peter ja Lois eivät halua, että Stewietä rokotetaan, koska pelkäävät autismia

 • 7

  Kouluenglantia

  +

  Kausi 16. Jakso 7/20. Peter on jumissa kirjastossa ja päättää lukea klassikoita, joita ei koskaan avannutkaan lukiossa.