Hurja lomasää

77
Hurja lomasää

Ohjelman kuvaus

Vuosittain 38 miljoonaa brittiä matkustaa ulkomaille paremman sään toivossa, mutta joskus loma onkin kuin suoraan painajaisesta: hirmumyrskyjä, lumivyöryjä, maanvyörymiä, hengenvaarallista kuumuutta ja muita luontoäidin hengenvaarallisia oikkuja. Dokumenttisarjassa nähdään tallenteita turistien kauhunhetkistä ja kuullaan rankkoja matkakertomuksia.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Brittien piina

  +

  Osa 1. Brittien piina. Britit eivät pääse huonoa säätä pakoon ulkomaillekaan. Jaksossa nähdään tuhoisa taifuuni Filippiineillä, hiekkamyrskyjä, epäonnistunut vaellusreissu ja tulva leirintäalueella. Brittiläinen dokumenttisarja.

 • 2

  Ei pakotietä

  +

  Osa 2. Ei pakotietä. Brittituristit kertovat hurjista kokemuksistaan lumivyöryssä ja hurrikaanissa. Nuori seikkailija päätti kävellä yksin Mongolian halki ja meinasi päästä hengestään. Brittiläinen dokumenttisarja.

 • 3

  Myrskyn silmässä

  +

  Osa 3. Myrskyn silmässä. Ystävykset lähtivät paratiisisaarelle syklonikaudella, lumilautailija jäi lumivyöryn alle, maanvyöry uhkasi nuorenparin kotia ja risteilymatkustajat joutuivat jättämään uppoavan laivan. Brittiläinen dokumenttisarja.

 • 4

  Salama kirkkaalta taivaalta

  +

  Osa 4. Salama kirkkaalta taivaalta. Nainen sai hengenvaarallisen salamaniskun Meksikossa, ja nuoripari koki sääpommin Islannissa. Intiassa tulva upotti kaupungin, ja Thaimaan tsunami aiheutti valtavaa tuhoa. Brittiläinen dokumenttisarja.

 • 5

  Luonnon armoilla

  +

  Osa 5. Luonnon armoilla. Jaksossa selviydytään hurrikaani Katrinasta ja Thaimaan tulvista. Etelämantereella laiva juuttui jäihin, ja Atlantin ylittämistä pienellä veneellä yrittänyt mies kohtasi hurrikaaneja. Brittiläinen dokumenttisarja.

 • 6

  +

  Osa 6. Tornadohelvetti. Brittituristien laiva uppoaa Etelämantereella, toiset kohtaavat syklonin ja toiset hyökytulvan, ja myrskybongarit pääsevät näkemään tornadon turhankin läheltä. Brittiläinen dokumenttisarja.