Huutokaupan metsästäjät

torstai 08.05

Huutokaupan metsästäjät

Seuraava TV-esitys

 1. torstai 7. heinäkuuta 08.05

  Vitsimestari Ivy (J07 - K12)

 2. perjantai 8. heinäkuuta 08.05

  Satasen seteli (J08 - K12)

 3. sunnuntai 10. heinäkuuta 03.45

  Vitsimestari Ivy (J07 - K12)

Ohjelman kuvaus

Mitä löytyy huutokaupattavaksi varastojen kätköistä? Kuka iskee kultasuoneen, vai onko tavaralla sittenkään mitään arvoa? Kuinka pitkälle voi mennä aarteen toivossa? Amerikkalaisen tosi-tv -ohjelman 13. tuotantokausi.

Jaksot

 • 1

  Bits and Pizzas

  +

  Uusi kausi alkaa! Montebellon kingi odottaa innoissaan mitä saa kerättyä tällä kertaa. Rene haistaa tuottoisan varaston ja haluaa päästä siihen käsiksi.

  Seuraava esitys
  maanantai 25. heinäkuuta 13.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 28. heinäkuuta 08.05
  FOX-kanavalla
 • 2

  Queen-baya!

  +

  Ostajat saavat vihiä, että Santa Claritassa on jotain kiinnostavaa tarjolla. Ivy ja Isaiah haluavat mieluummin määrää kuin laatua, ja se kannattaa.

  Seuraava esitys
  maanantai 25. heinäkuuta 13.25
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 29. heinäkuuta 08.05
  FOX-kanavalla
 • 3

  Let's Make a Dill!

  +

  Brandi kavereineen löytää vanhoista ajoista aihetta riemuun. Darrel pärjäilee sillä vähällä mitä hänellä on. Kenny täyttää säästöpossuaan.

  Seuraava esitys
  maanantai 1. elokuuta 13.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 4. elokuuta 08.05
  FOX-kanavalla
 • 4

  Mirro, Mirro, on the Floor

  +

  Santa Anassa Dan ja Laura toivovat parempia varastoja ja parempia ostajia. Rene yrittää rahastaa varastomyynneillä ja nappaa mukaansa diilin.

  Seuraava esitys
  maanantai 1. elokuuta 13.25
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 5. elokuuta 08.05
  FOX-kanavalla
 • 5

  Santanas Are Coming to Town

  +

  Vastikään eronneet Brandi ja Jarrod löytävät itsensä samasta huutokaupasta ja jännitteet lehahtavat roihuun.

 • 6

  Let Myt Lockers Go

  +

  Ivylla menee käsitteet sekaisin, mutta hän onnistuu silti kipuamaan menestyksen tikkaita. Kenny yrittää kunniottaa San Bernadinon historiaa. Brandi osoittaa kirjalliset kykynsä.

 • 7

  Breaking Bread

  +

  Kenny lomailee kuin olisi Euroopassa, noukkien mukaansa tyttöjä matkan varrella. Jarrodin surkea varasto ei anna suojaa.

 • 8

  Rules #1

  +

  Ivy tuo poikansa mukaan Moreno Valleyhin, jossa hyvät asiat tapahtuvat.

 • 9

  A Plane Flew Over the Cockoos Nest

  +

  Loppulähestyminen Riversidessa. Darrell kuuntelee urheilujärkeään ja se kannattaa. Ivy & Ivy hämääntyvät syötistä.

 • 10

  Game of Groans: Whittier is Coming

  +

  Kenny yrittää lunastaa takaisin King of Whittier -tittelin, mutta rahan haaliminen ei näytä onnistuvan. Ivy & Ivy uhmaavat kylmyyttä löytääkseen aarteita.

 • 11

  Older and Weiss-er

  +

  Päivä näyttää ihan tavalliselta West Covinassa, kunnes omalaatuinen vintage Mercury Zephyr ilmestyy paikalle mukanaan vanha ystävä.

 • 12

  Dr. D and the Mystery Machines

  +

  Vähemmän on enemmän Breassa. Rene panee kaikkensa likoon kalliissa uhkapelissä. Brandi joutuu kaivamaan roskia, mutta paneutuu asiaan koko sydämellään.

 • 13

  Fears of a Clown

  +

  Victorvillessa nähdään tavanomainen isä-poika -huutokisa, kun Ivy ja Pops yrittävät todistaa kuka heistä on tuottoisin. Brandin salainen ase tuo enemmän kuin hän pyysikään, mutta onneksi Kenny kirkastaa päivän.

 • 14

  Stanton and Redeliver

  +

  Itsevarmalla Kennyllä on kolmiportainen suunnitelma menestykseen Stantonissa. Darrell auttaa Kmberlyä löytämään voitokkaita tuotteita putiikkiinsa. Rene tuo Caseyn, joka tarvitsee muuta ajateltavaa. Laura otta ohjat huutokaupassa.

 • 15

  The Old Man and the Spree

  +

  Kennyn haifobia inspiroi hänen asuvalintaansa Oceansidessa. Rene tuo mukanaan tarjoushaukkansa ärsyttääkseen kilpailijoitaan, kun hän ottaa osansa saaliista. Darrell puskee eteenpäin täydellä höyryllä.

 • 16

  She Bidded Me with Science!

  +

  Lisa päättää tukeutua faktoihin Placentiassa, samalla tahtomattaan mutkistaen kansainvälisiä suhteita. Ivy löytää varastosta mystisiä urheiluvälineitä. Rene saa hyvän voiton.

 • 17

  Not So Easy Rider

  +

  Barry ilmestyy Riversideen mukanaan naamioituhut huutaja ja kaksikko kehittää voitokkaan strategian. Brandin ja Daniellen mysteeripallot vievät heidät Etelä-Amerikkaan...tavallaan. Rene tarvitsee puhdistusta käytään läpi riskaabelin huoneensa.

 • 18

  An Austrian in Perris

  +

  Brandi on pelkkää hymyä Perrisissä ja tekee kaikkensa pysyäkseen positiivisena. Darrell piristyy löytäessää vintagea. Gunter käy Renen hermoille inttäessään varastosta, joka on (melkein) täynnä pelkkää roskaa.

 • 19

  Pretty Fly... For a Locker!

  +

  San Bernardinossa Ivysta kuoriutuu taistelija ja apajille ilmestynyt nousukas saa kovan vastuksen. Kenny kiinnostuu varastosta, joka johtaa hänet hieronnan tarpeeseen. Lisa valikoi pienemmän kohteen, joka osoittautuu päivän parhaaksi saaliiksi.

 • 20

  High Tea and Boxed Whine

  +

  Brandi antaa Daniellen ottaa ohjat Santa Anassa. Rene otta riskin kiinnostavan pakkauksen kohdalla ja Ivylle selviää, että hänen hankintansa saattaa muuttaa peliä ratkaisevasti.