Huutokaupan metsästäjät

tiistai 14.35

Huutokaupan metsästäjät

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 19. tammikuuta 08.30

  Ivyn selvät sävelet (J04 - K11)

 2. tiistai 19. tammikuuta 12.30

  Kontillaan (J03 - K11)

 3. tiistai 19. tammikuuta 14.35

  Laatuvarastoja kaupan (J05 - K11)

Ohjelman kuvaus

Mitä löytyy huutokaupattavaksi varastojen kätköistä? Kuka iskee kultasuoneen, vai onko tavaralla sittenkään mitään arvoa? Kuinka pitkälle voi mennä aarteen toivossa? Amerikkalaisen tosi-tv -ohjelman 12. tuotantokausi.

Jaksot

 • 1

  Eka kerta Murrietassa

  +

  Kausi 12. Jakso 1. Eka kerta Murrietassa. Ivy ja Justin ottavat yhteen Murrietassa, joka tuntuu olevan monelle ärsyttävän kaukana kotoa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

  Seuraava esitys
  tiistai 16. helmikuuta 14.30
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 17. helmikuuta 08.30
  FOX-kanavalla
 • 2

  Talaga!

  +

  Kausi 12. Jakso 2. Talaga! Kenny ottaa Daven vinkistä vaarin ja päätyy lopulta lintuhäkkien sekaan. Samalla saadaan pikaoppitunti filipinon kielessä. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 17. helmikuuta 14.30
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 18. helmikuuta 08.30
  FOX-kanavalla
 • 3

  Huijareita, ei pyhimyksiä

  +

  Kausi 12. Jakso 3. Huijareita, ei pyhimyksiä. Torrancessa varastot vaihtavat omistajaa tiuhaan. Ivy ja Mary lyövät vetoa hinnoista, mutta huijauksen uhka vaanii. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

  Seuraava esitys
  torstai 18. helmikuuta 14.30
  FOX-kanavalla
 • 4

  Matematiikkaa

  +

  Kausi 12. Jakso 4. Matematiikkaa. Tuplahuutokaupassa kaksinkertaistetaan rahoja, mutta sekään ei kelpaa Ivyille, jotka pohtivat jo nelin- ja viisinkertaistamista. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

 • 5

  Huipulla tuulee

  +

  Kausi 12. Jakso 5. Huipulla tuulee. Desert Hot Springsin huutokaupassa tuulee niin, että Renen isältä on lähteä tukka päästä. Onneksi Kennyllä ei ole samaa ongelmaa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-ohjelma.

 • 6

  Kaikki kimaltava ei ole multaa

  +

  Kausi 12. Jakso 6. Kaikki kimaltava ei ole multaa. Orangen piirikunnasta löytyy kaikkea, kemikaaleista pyhiin kirjoituksiin. Vegasin tytöt räväyttävät tyylillään. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

 • 7

  Vitsimestari Ivy

  +

  Kausi 12. Jakso 7. Vitsimestari Ivy. Ivylla on uusi strategia: hän aikoo naurattaa muita niin, etteivät he pysty tekemään tarjouksia huutokaupassa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

 • 8

  Satasen seteli

  +

  Kausi 12. Jakso 8. Satasen seteli. Darrell ja Dave ostavat samanlaiset varastot ja päätyvät lyömään vetoa niiden arvosta. Epäurheilijamaista käytöstä piisaa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

 • 9

  Barryn paluu

  +

  Kausi 12. Jakso 9. Barryn paluu. Kenny tuo mukanaan yllätysvieraan, joka herättää hämmennystä ja hilpeyttä huutokaupan metsästäjissä. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

 • 10

  Kellopelejä ja ruumiinjäseniä

  +

  Kausi 12. Jakso 10. Kellopelejä ja ruumiinjäseniä. Erikoisten löytöjen jaksossa päästään perehtymään sekä kassakaappien ajastinlukkoihin että antiikkiproteeseihin. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

 • 11

  Tappavan kovat voitot

  +

  Kausi 12. Jakso 11. Tappavan kovat voitot. Epätavallisten hyvien tienestien jaksossa päästään myös perehtymään hautausurakoitsijoiden kouluun. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

 • 12

  Hevoskauppaa

  +

  Kausi 12. Jakso 12. Hevoskauppaa. Maryn ja Kenny päättävät yhdistää voimansa ja tehdä täyden sokko-ostoksen, joka johtaa parivaljakon lopulta hevostalleille. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.