Jaakon matkassa

Jaakon matkassa

Ohjelman kuvaus

Jaakko Selin vierailee eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten luona. Kotimainen matkailuohjelma.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Itä-Viro: Kalle Palander

  +

  Osa 1. Kalle ja Riina-Maija Palander ovat ostaneet itä-Virosta Ontikan kartanon ja kunnostaneet siitä majatalon ja ratsutilan. Ontikan vieraat ovat kuin osa Palanderin perhettä, sillä Kallen ja Riina-Maijan koti on majatalon yhteydessä. Ohjelman isäntänä Jaakko Selin.

 • 2

  Meksiko: tulitaiteilija Aino Vanninen

  +

  Jaakko Selin matkustaa Meksikoon, jossa tutustutaan tulitaiteilija Aino Vanniseen. Aino työskentelee paikallisessa tulitaiteilijaryhmässä yhdessä poikaystävänsä Armandon kanssa ja esiintyy viikoittain eri puolilla Maya Rivieraa.

 • 3

  Espanja: Satu ja Jon West

  +

  Espanjan Alicantesta Jaakko löytää Satu ja Jon Westin, jotka pitävät löytökoirien turvakotia. Siellä on tällä hetkellä 23 koiraa, joista osa saa uuden kodin Suomesta.

 • 4

  Filippiinit: Mikael Avellan

  +

  Filippiineillä Jaakko tapaa Mikael Avellanin. Hän on perustanut oman heijastintehtaan, jossa tehdään erilaisia heijastimia ja turvatuotteita eri puolille maailmaa.

 • 5

  Italia: Sari Järvinen

  +

  Italiassa, Firenzen lähellä Jaakko tapaa paikallisessa vaateyrityksessä työskentelevän muotisuunnittelijan Sari Järvisen, jonka vaatemallistoa ja asusteita myydään ympäri maailman.

 • 6

  Liettua: Liisa Leitzinger

  +

  Liettuan pääkaupungissa Vilnassa Jaakko tutustuu Liisa Leitzingeriin. Liisa toimii pienen hotellin johtajana ja luotsaa myös Vilnan kansainvälistä koulua ja tanssitarvikeliikettä.

 • 7

  Espanja: Emilia Uutinen

  +

  Jaakko viettää helteisessä Madridissa aikaansa näyttelijä Emilia Uutisen kanssa. Emilia on opiskellut Madridin kuninkaallisessa teatterikoulussa ja on tullut espanjalaisyleisölle tunnetuksi suositusta tv-sarjasta Escenas de Matrimonio.

 • 8

  Filippiinit: Maria Mustonen

  +

  Maria Mustonen osallistui Miss Filippiinit -kilpailuun ja jäi niille teille. Jaakko tapaa Marian Manilassa, jossa mallikaunotar opiskelee liiketaloutta. Hän on myös jalkapalloilija ja harrastaa vauhdikasta vesilautailua.

 • 9

  Meksiko: Tarja Sankari

  +

  Tarja Sankari asuu Mexico Cityssä taidekeräilijäpuolisonsa kanssa ja järjestää kokkauskursseja. Jaakko pääsee myös tutustumaan Tarjan koti-ikävääkin lievittävään bisnesideaan. Hän tuo Meksikoon pohjoismaisia elintarvikkeita.

 • 10

  Englanti: Lady Koo alias Krista Wilson

  +

  Newcastlessa Jaakko tapaa Krista Puranen Wilsonin. Krista opiskeli sisustussuunnittelijaksi Englannissa ja työskenteli muun muassa Laura Ashleyn palveluksessa ennen kuin heittäytyi itsenäiseksi yrittäjäksi ja esiintyväksi taiteilijaksi Lady Kooksi.