Las Vegasin traumapoli

1212
Las Vegasin traumapoli

Ohjelman kuvaus

Las Vegasissa on eräs USA:n kiireisin ja omalaatuisin traumapoli. Kasinokaupungin sydämessä toimiva University Medical Center (UMC) on todistanut vuosien varrella mitä erikoisimpia tapauksia. Hälytyskeskuksen työntekijät, ensihoitajat ja tapaturmien uhrit kertovat selviytymistarinoista, joita tapahtuu neonvalojen varjopuolella.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Taikuutta ja tappeluita

  +

  Kausi 1. Jakso 1/6. Taikuutta ja tappeluita. Las Vegasin ensihoitajat näkevät toinen toistaan hurjempia tapauksia. Tällä kertaa taikurin temppu menee ikävällä tavalla pieleen, ja portsaria ammutaan yökerhossa. Kanadalainen dokumenttisarja.

 • 2

  Korkeita pudotuksia ja rottia

  +

  Kausi 1. Jakso 2/6. Korkeita pudotuksia ja rottia. Mies putoaa 45 metrin korkeudelta katuun, ja pysyy hengissä. Asuinalueelle syöksyy lentokone. Rotanpurema laukaisee vakavan tulehduksen. Kanadalainen dokumenttisarja.

 • 3

  Joukkotappeluita ja ammuskelua

  +

  Kausi 1. Jakso 3/6. Joukkotappeluita ja ammuskeluja. Vähäpukeinen piru johtaa joukkotappeluun kadulla. Poliisi saa vakavan ampumahaavan jalkaansa. Vaijeriliuku menee pahasti pieleen vuorilla. Kanadalainen dokumenttisarja.

 • 4

  Jakso 4

  +

  Jakso 4/6. Kätköjä ja katastrofeja. Petollinen nainen varastaa arvokellon ja kätkee sen hämmentävään paikkaan. Taksikuski joutuu vaaralliseen väijytykseen. Moottoripyöräseikkailu päättyy katastrofiin.

 • 5

  Kallonkappaleita ja polvivammoja

  +

  Kausi 1. Jakso 5/6. Kallonkappaleita ja polvivammoja. Tällä kertaa nähdään, miten kirurgit pelastavat kaksinkertaisen kallovammapotilaan, hakatun NFL-tähden ja itseään polveen ampuneen kokin. Kanadalainen dokumenttisarja.

 • 6

  Autoja ja onnettomuuksia

  +

  Kausi 1. Jakso 6/6. Autoja ja onnettomuuksia. Sammunut mies saa järkyttäviä palovammoja, kun auto räjähtää. Rattijuoppo ajaa ravintolan ikkunasta sisään. Vatsastapuhuja ajaa nokkakolarin moottoritiellä. Kanadalainen dokumenttisarja.