Maisan ja Nikon luksusmatkat

sunnuntai 09.00

Eroottisten patsaiden

Jakso 8 - Kausi 1
03:35

Seuraava TV-esitys

 1. sunnuntai 8. elokuuta 09.00

  Santa Cruz de Tenerife (J05 - K01)

 2. sunnuntai 8. elokuuta 09.50

  Playa de las Americas (J06 - K01)

 3. keskiviikko 11. elokuuta 08.10

  Lanzarote (J07 - K01)

Ohjelman kuvaus

Maisa ja Niko vierailevat suomalaisille tutuissa Espanjan kohteissa kuten Gran Canaria, Teneriffa ja Lanzarote. Kussakin kohteessa Maisa ja Niko saavat tuottajalta tehtävän, jonka toteuttamiseen tarvitaan sisua, nokkeluutta ja reipasta Suomi-turistin otetta. Unelmat ylellisestä luksuslomasta taitavat siirtyä matkan loppua kohti.

Videot

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Las Palmas

  +

  Jakso 1/10. Maisa Torpan ja Niko Saarisen Espanjanvalloitus alkaa. Kaksikon haave omasta matkailuohjelmasta täyttyy, mutta ei aivan heidän toivomallaan tavalla. Tuottajalla on karujakin yllätyksiä hihassa.

 • 2

  Playa del Ingles

  +

  Jakso 2/10. Maisa ja Niko ottavat haltuun Gran Canarian Suomi-keskittymän, joka ei vastaakaan ihan odotuksia. Tuottaja pompottelee kaksikkoa viinitilalta saunaan ja krokotiilin kitaan bileillan toivossa.

 • 3

  Puerto Rico ja Mogan

  +

  Jakso 3/10. Maisa ja Niko valloittavat Puerto Ricon ja Moganin alueen kahviplantaaseineen ja suomalaisyllätyksineen. Maisalle väläytellään toivottua sukellusretkeä, mutta tuottajan suosio olisi säilytettävä...

 • 4

  Puerto de la Cruz

  +

  Jakso 4/10. Puerto de la Cruzissa Maisan ja Nikon yllättää niin turistien ikä kuin tuottajan uhkavaatimukset. Kaksikon on otettava haltuun Teneriffan luonto ja perinteet, ja opittava myös surffaamaan.

 • 5

  Santa Cruz de Tenerife

  +

  Jakso 5/10. Teneriffan pääkaupunki yllättää Maisan ja Nikon iloisesti, ja kaupungin ulkopuolelta löytyy myös nähtävää ja tehtävää seikkailupuistosta laavaluoliin. Espanjalainen pääsiäiskulkue vetää hiljaiseksi.

  Seuraava esitys
  sunnuntai 8. elokuuta 09.00
  FOX-kanavalla
 • 6

  Playa de las Americas

  +

  Maisan ja Nikon matka jatkuu Etelä-Teneriffalle, jossa Suomi-baarit kohtaavat alkuperäiskansojen pyramidit. Tulivuori Teiden valloitusta seuraa vielä suuremmat luontokokemukset valasretkellä.

  Seuraava esitys
  sunnuntai 8. elokuuta 09.50
  FOX-kanavalla
 • 7

  Lanzarote

  +

  Tuliperäisen Lanzaroten luonto hurmaa Maisan ja Nikon, jotka toivovat pääsevänsä uimaan merileijonien kanssa. Tuottaja laittaa kaksikon painimaan keskenään siitä kumpi joutuu töihin viinitilalle.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 11. elokuuta 08.10
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 15. elokuuta 09.00
  FOX-kanavalla
 • 8

  Costa Brava

  +

  Maisa ja Niko rantautuvat Manner-Espanjan Costa Bravaan, jossa Suomi-baarit vaihtuvat museoihin ja luksus keittiöhommiin. Eroottisten patsaiden ja Dalin jälkeen on aika lentää, mutta missä muodossa?

  Seuraava esitys
  torstai 12. elokuuta 08.10
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 15. elokuuta 09.50
  FOX-kanavalla
 • 9

  Tarragona

  +

  Historia näkyy kaikkialla entisessä Rooman valtakunnan kakkoskaupungissa. Maisa ja Niko saavat myös käydä merenneitoakatemian ja osallistua ihmispyramidiin. Duo karkaa tuottajalta omille teilleen...

  Seuraava esitys
  keskiviikko 18. elokuuta 08.10
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 22. elokuuta 09.00
  FOX-kanavalla
 • 10

  Barcelona

  +

  Maisa ja Niko pääsevät nauttimaan suurkaupungin sykkeestä. Kun työt on tehty, museot, luostarit ja jalkapallopyhätöt esitelty, on vielä selvittävä haihäkistä, ennen kuin todellinen luksus odottaa.

  Seuraava esitys
  torstai 19. elokuuta 08.10
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 22. elokuuta 09.50
  FOX-kanavalla