Melkein MENSA

Uusi sarja alkaa torstaina 18. elokuuta

Melkein MENSA

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 18. elokuuta 20.00

  Pallot ja musiikki (J01 - K01)

 2. torstai 20. elokuuta 15.25

  Pallot ja musiikki (J01 - K01)

 3. sunnuntai 23. elokuuta 09.00

  Pallot ja musiikki (J01 - K01)

Ohjelman kuvaus

FOX tuo elokuussa katsojille ruudun täydeltä naurua ja kiperiä tilanteita, kun Melkein mensa -viihdekisailu alkaa. Ohjelmaa juontaa mediapersoona Juha Perälä, ja toisen joukkueen vakiokapteenina ruoria vääntelee näyttelijä Eero Ritala.

Kussakin jaksossa käsittelyyn otetaan kaksi teemaa, joilla ei ole mitään yhteistä nimittäjää Tässä ohjelmassa tyhmyydestä rankaistaan ja vastaamaan pääsee vasta suoritettuaan eriskummallisia tehtäviä.


Melkein mensan haasteisiin tarttuvat tämän hetken kiinnostavimmat vieraat. Joka viikko mukana on kolme uutta vierasta: kaksi heistä muodostaa yhden kilpailujoukkueen, ja kolmas vieras kilpailee Eero Ritalan parina.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Pallot ja musiikki

  +

  Nina Lahtinen ja Ulla Virtanen ottavat mittaa Eero Ritalasta ja Ile Uusivuoresta uudessa tietokilpailussa, jossa kysymykset ovat asiallisia ja tehtävät asiattomia. Teemoina pallot ja musiikki. Ohjelmaa luotsaa Juha Perälä.

  Seuraava esitys
  tiistai 18. elokuuta 20.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 20. elokuuta 15.25
  FOX-kanavalla
 • 2

  Politiikka ja bodybuilding

  +

  Sometähdet Veronica Verho ja Benjamin Peltonen, muusikko Archie Cruz ja Eero Ritala paljastavat tietonsa ja tietämättömyytensä aiheista politiikka ja bodybuilding. Juontaja Juha Perälä pisteyttää ja rankaisee.

  Seuraava esitys
  tiistai 25. elokuuta 20.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 27. elokuuta 15.25
  FOX-kanavalla
 • 3

  Suomi ja avaruus

  +

  Uusi kotimainen tietovisaa, talk showta ja tilannekomediaa yhdistävä viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Tässä jaksossa visailemassa Veli Matti Savinainen, Marko Mörkö Anttila ja Heidi Suomi, sekä toisen joukkueen vakiokipparina Eero Ritala.

  Seuraava esitys
  tiistai 1. syyskuuta 20.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 3. syyskuuta 15.25
  FOX-kanavalla
 • 4

  S-kirjain ja ihminen

  +

  Uusi kotimainen tietovisaa, talk showta ja tilannekomediaa yhdistävä viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Tässä jaksossa visailemassa Tuuli Mattila, Konsta Hietanen ja Max Forsman, sekä toisen joukkueen vakiokipparina Eero Ritala.

 • 5

  Suomi-hitit ja Raamattu

  +

  Uusi kotimainen tietovisaa, talk showta ja tilannekomediaa yhdistävä viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Tässä jaksossa visailemassa Santtu Karvonen, Jussi Vatanen ja Ilari Johansson, sekä toisen joukkueen vakiokipparina Eero Ritala.

 • 6

  Ranska ja kansanmusiikki

  +

  Uusi kotimainen tietovisaa, talk showta ja tilannekomediaa yhdistävä viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Tässä jaksossa visailemassa Mira Luoti, Antti Tuomas Heikkinen ja Marko Keränen, sekä toisen joukkueen vakiokipparina Eero Ritala.

 • 7

  Raha ja pedot

  +

  Uusi kotimainen tietovisaa, talk showta ja tilannekomediaa yhdistävä viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Tässä jaksossa visailemassa Uniikki, Jussi Heikelä ja Noora Karma, sekä toisen joukkueen vakiokipparina Eero Ritala.

 • 8

  Nainen ja keksinnöt

  +

  Uusi kotimainen tietovisaa, talk showta ja tilannekomediaa yhdistävä viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Tässä jaksossa visailemassa Sanna Kiiski, Elmer Bäck ja Ina Mikkola, sekä toisen joukkueen vakiokipparina Eero Ritala.