Miksun baari

1212
Miksun baari

Ohjelman kuvaus

Puhelinmyyjänä tunnettu Miksu saa kuukauden ajaksi hoitoonsa Espanjan Aurinkorannikolla sijaitsevan baarin apunaan Puhelinmyyjät-kausilta tutut luottopakit Jere ja Henkka. Elokuussa Fuengirolassa on off season ja asiakkaita vaikea saada. Miksu ei todistetusti haasteita pelkää, mutta miten käy kun alkoholille persot kaverukset saavat kesäksi baarin haltuunsa? Kaikki kesän aikana kertyvät voitot Miksu saa pitää, mutta vastaa itse myös mahdollisista tappioista. Varmistaakseen baarin menestyksen Miksu järjestää kesän aikana erilaisia tempauksia ja tietenkin buukkaa tunnettuja esiintyjiä vetonaulaksi. Mukaan lähtivät mm. Bile-Dani, Hesa-Äijä ja Amanda Harkimo.

Jaksot

 • 1

  Baarin paluu

  +

  Jakso 1/8. Baarin paluu. Miksu ja kumppanit ovat jälleen liekeissä! ”Saako töissä olla kännissä?” on taas ajankohtainen kysymys, kun Miksu perustaa oman baarin Espooseen. Voiko tästäkään seurata mitään hyvää, kenellekään?

 • 2

  Tuomion päivä

  +

  Jakso 2/8. Tuomion päivä. Baarin avajaiset lähestyvät yhtä varmasti kuin Jeren suojakänni. Työ- ja vapaa-aika muodostavat kohtalokkaan cocktailin octoberfestin vaatiessa pikapalaverin olutkaapin välittömässä läheisyydessä.

 • 3

  Uusi toivo

  +

  Jakso 3/8. Uusi toivo. Elämä baaritiskin väärällä puolella ei aina näytä valoisalta. Onneksi vanha kunnon Henkka ryhtyy panohommiin. Miksu ja Jere päätyvät bisneksien takia lopulliseen ratkaisuun, jonka nimi on Fuengirola.

 • 4

  Viimeinen bisseretki

  +

  Jakso 4/8. Viimeinen bisseretki. Saako työreissulla olla kännissä, edes Fuengirolassa? Miksu ja Jere törmäävät vanhaan tuttuun fugeuduttuaan taas kerran. Baari pyörii kotimaassa ja kokee uskomattoman mullistuksen.

 • 5

  Etelän hetelmät

  +

  Jakso 5/8. Etelän hetelmät. Miksun, Jeren ja Bigin bissenhakuretki halki Euroopan etenee yhtä hitaasti kuin visiitti etanafarmille. Kestääkö paku ja kuka juo kuormasta? Vesan pinna kiristyy baarin remontin myötä.

 • 6

  Kunniattomat paskiaiset

  +

  Jakso 6/8. Kunniattomat paskiaiset. Bisseretkue etenee kohti Pariisin ruuhkia. Jere kohtaa sammakonjalkoja lautasellaan, mutta reissu konjakkitislaamoon auttaa. Baarilla Vesa siirtyy tiskin kosteammalle puolelle.

 • 7

  Kuninkaiden paluu

  +

  Jakso 7/8. Kuninkaiden paluu. Montako olutpullollista saadaan perille Espooseen kun pakettiauto päästää toimintasavut ulos jättömaalla? Baarin myynti saadaan uuteen nousuun Miksun tuunatessa vessan uusiksi.

 • 8

  Jakso 8

  +

  Jakso 8/8.