Moderni perhe

maanantai 20.00

1616
Moderni perhe

Seuraava TV-esitys

 1. perjantai 20 heinäkuuta at 16.30

  Maanjäristys (J03 - K02)

 2. perjantai 20 heinäkuuta at 17.00

  Muukalaisia juoksumatolla (J04 - K02)

 3. lauantai 21 heinäkuuta at 17.30

  Perhepotretti (J24 - K01)

Ohjelman kuvaus

Komediasarjan leskiössä on kolme täysin erilaista perhettä: keskivertopariskunta Phil ja Claire, ja heidän kolme lastaan, ulkonäkökeskeinen Haley, älykkö Alex sekä hyväntahtoinen sählärin Luken; Clairen isä Jay, hänen huomattavasti nuorempi vaimo Gloria Kolumbiasta ja heidän sofistikoitunut poikansa Manny; sekä Jayn poika Mitchell, hänen kumppaninsa Cameron, ja Kiinasta adoptoitu tytär Lily. Eri sukupolvien, sukupuolten ja kulttuurien väliset yhteentörmäykset luovat herkullisia tilanteita, joista päähenkilöt yrittävät selvitä kunnialla. Kolmas tuotantokausi.

Jaksot

 • 1

  Lännen mailla

  +

  Kausi 3. Jakso 2/25. Perheet lomailevat yhdessä karjatilalla Wyomingissa, missä riittää yllättäviä käänteitä. Mitchin ja Camin oli tarkoitus kertoa muille aikeistaan adoptoida poika, mutta Mitch alkaa epäillä miehisyyttään ja kykyjään pojan kasvattajana. Phil sitä vastoin uhkuu miehekkyyttä yrittäessään tehdä cowboytaidoillaan vaikutuksen appiukkoonsa. Jay ei kuitenkaan pysty keskittymään muuhun kuin Gloriaa hakkailevaan karjapaimeneen. Sitten Dylan katoaa ja ristiriidat unohtuvat, ainakin hetkeksi.

 • 2

  Verenperintö

  +

  Kausi 3. Jakso 2/25. Cameron ja Mitchell ihmettelevät, miksi Lily suhtautuu niin vihamielisesti mahdolliseen pikkuveljeen. Syyksi epäillään Camin hemmottelua, mistä alemmuuskompleksista kärsivä Mitch tietenkin ilahtuu. Myös Phil ja lapset potevat alemmuuskompleksia, koska Claire ei koskaan myönnä olevansa väärässä. Tämä luonteenpiirre taitaa kuitenkin olla perua Jayltä, kuten Manny ja Gloria saavat karvaasti kokea.

 • 3

  Tasapainoilua

  +

  Kausi 3. Jakso 3/25. Claire yrittää saada kaksi tytärtään mahtumaan samalle matikan kurssille, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Phil opettelee nuorallakävelyä sokerihumalaisen Luken avustuksella. Cam ja Mitch ryhtyvät mehupaastolle, mikä johtaa noloon tilanteeseen Mitchin pomon kutsuilla. Jay ja Manny hämmentyvät pahan kerran yllättäessään Glorian kenkä suussaan.

 • 4

  Ovelta ovelle

  +

  Kausi 3.Jakso 4/25. Claire yrittää innostaa perhettään keräämään naapurustosta nimiä turvallisemman liikenteen puolesta. Jay yrittää koulia Mannystä myyntimiestä ja Mitch yrittää totutella Camin aiheuttamaan kaaokseen. Kaikilla kolmella yrittäjällä riittää energiaa, mutta tulos ei välttämättä vastaa odotuksia. Onneksi Luke ja Phil pääsevät sentään YouTube -suosikeiksi.

 • 5

  Kaikki vastaukset

  +

  Kausi 3. Jakso 5/25. Gloria ihmettelee, miksei kukaan kaipaa hänen neuvojaan. Lopulta hän pääsee ohjastamaan Clairea, kun tämä harkitsee valtuustoon pyrkimistä. Mitchillä on kädet täynnä Camin aggressiivisuuden kanssa. Kun suvun miehet lähtevät perimään Haleyltä puhallettuja rahoja, tilanteen pelastaa kuitenkin yllättävänkin riuskaotteinen Mitch. Vierailevana näyttelijänä Freaks and Geeks -sarjasta tuttu Samm Levine.

 • 6

  Vanhemmat yössä

  +

  Kausi 3. Jakso 6/25. Phil vie Haleyn entiseen opinahjoonsa ja yrittää saada tämän innostumaan opiskelusta. Koska myös muu perhe on poissa kotoa, Claire saa harvinaisen vapaaillan ja lähtee juhlimaan Mitchin ja Camin kanssa. Pari ei kuitenkaan enää ole vanha bailaava itsensä vaan Claire jää jatkamaan iltaa homoksi luulemansa ranskalaiskomistuksen kanssa. Jay ja Gloria ihmettelevät, mitä Manny puuhailee yksin huoneessaan. Jay pitää asiaa luonnollisena mutta ylisuojelevainen äiti ei moista julkeutta hyväksy.

 • 7

  Puun viesti

  +

  Kausi 3. Jakso 7/25. Phil rakentaa Lukelle puumajan, mutta isä itse taitaa olla ajatuksesta innostuneempi kuin poika. Cam ja Mitch lyövät baarissa vetoa, pystyykö Cam esittämään heteroa ja saamaan hehkeän naisen puhelinnumeron. Gloria tuskastuu, kun Jay ei syty hauskanpidosta. Claire antaa Haleyn maistaa ripauksen turvatonta lapsuutta.

 • 8

  Naapuriapu koetuksella

  +

  Kausi 3. Jakso 8/25. Naapurustossa sattuu tulipalo, ja perheet yhdistävät voimansa auttaakseen kotinsa menettäneitä. Hyvän tekemisen lomassa Claire pohtii taas kerran suhdettaan Gloriaan, Jay sanoo rakastavansa Philiä ja kauhistuu lipsautuksen seurauksia ja Cam yrittää todistaa, että homokin osaa ajaa kuorma-autoa. Lisäksi Haley näkee Alexin uusin silmin ja Luke saa houkuteltua esiin Mannyn tuhmemman puolen.

 • 9

  Kylmä totuus

  +

  Kausi 3. Jakso 9/25. Dunphyjen vanha naapurinpoika paljastaa, että Phil oli hänen suuri innoittajansa ja menestyksensä tekijä. Phil itse panee oman menestymättömyytensä tukahduttavan Clairen piikkiin. Myös Cam ja Gloria ovat helisemässä, toinen ivallisen Mitchin ja toinen totuudenpuhuja Jayn kanssa. Lopulta Pritchettien kyyninen kolmikko paljastaa todelliset karvansa jalkapallokentän laidalla.

 • 10

  Joulu pikavaroituksella

  +

  Kausi 3. Jakso 10/25. Pritchettien klaani aikaistaa joulunviettoa yhdeksällä päivällä, jotta yhteinen perhejoulu toteutuisi. Valmistelut eivät kuitenkaan suju odotetulla tavalla, ja joulumieltä on vaikea saavuttaa kun ulkona paukkuu helle. Myöskään jouluun itse kullakin liittyvät odotukset eivät helpota asiaa. Lopulta joulu kuitenkin koittaa - ainakin jonkinlainen sellainen.

 • 11

  Mustan hiiren varjo

  +

  Kausi 3. Jakso 11/25. Gloria näkee unta mustasta hiirestä, mitä pidetään Kolumbiassa huonona enteenä. Pahat aavistukset näyttävät käyvän toteen, kun Mannyn isä ilmestyy ovelle. Phil taas kokee ahdistavia hetkiä, kun lääkäri löytää hänen kainalostaan jotain epäilyttävää. Lääkäri yrittää myöhemmin tavoittaa Philiä, jolloin tämän mielikuvitus alkaa laukata tosissaan. Enteileekö hiiri ehkä hänen kuolemaansa?

 • 12

  Munat ehjinä

  +

  Kausi 3. Jakso 12/25. Kilpailuhenkiset Jay ja Claire eivät voi olla sekaantumatta Mannyn ja Luken kouluprojekteihin. Isä ja tytär innostuvat niin, että Claire jättää Philin pulaan tämän oman tärkeän projektin kanssa. Phil turvautuu Glorian apuun, mikä päättyy harvinaisen raivonpurkaukseen. Myös Mitchellin ja Cameronin tapaaminen äitiehdokkaan kanssa saa yllättävän lopun

 • 13

  Ruma sana

  +

  Kausi 3. Jakso 13/25. Dunphyn perhe valmentaa Clairea vaaliväittelyä varten, mutta äidin on vaikea päästä eroon äänestäjiä ärsyttävistä piirteistään. Itse väittelyssä vastaehdokas heittäytyy härskiksi ja Phil yrittää paikata tilanteen - ja päätyy taas YouTubeen. Mitchellillä ja Cameronilla on kestämistä, kun Lily on oppinut kirosanan eikä pelkää käyttää sitä. Jay pelkää, että Glorian inho Stellaa kohtaan on tehnyt koirasta itsetuhoisen.

 • 14

  Jakso 14

  +

 • 15

  Katastrofin ainekset

  +

  Kausi 3. Jakso 15/25. Lastensa selviytymistaidoista haltioitunut Claire tarjoutuu humalapäissään munasolun luovuttajaksi kohdunvuokrausta harkitseville Mitchille ja Camille. Seuraavana päivänä ajatus ei kuitenkaan tunnu enää yhtä hyvältä. Pahaksi onneksi edessä on brunssi Jayn luona eikä klaanin keskuudessa mikään pysy salassa pitkään.

 • 16

  Mitta täyttyy

  +

  Kausi 3. Jakso 16/25. Luke ja Manny kyllästyvät siihen, että Lily on kaikkien lellikki. Philille paljastuu, että Haleystä on tullut nainen. Myös Claire joutuu paljastamaan oman salaisuutensa Glorialle. Suurin paljastus koittaa kuitenkin, kun Mitch kertoo Jaylle ettei tämä saanutkaan golfissa palloa yhdellä lyönnillä reikään 20 vuotta aiemmin. Tämä tieto on patriarkalle liikaa.