Solar Opposites

maanantai 21.25

© 2021 20th Television
Solar Opposites

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 15. elokuuta 21.25

  Materiansiirtomatriisi (J01 - K01)

 2. maanantai 15. elokuuta 21.55

  Epävakaa harmaa aukko (J02 - K01)

 3. lauantai 20. elokuuta 23.00

  Materiansiirtomatriisi (J01 - K01)

Ohjelman kuvaus

Animaatiosarja Shlorp-planeetalta kotoisin olevasta avaruusolentoperheestä, johon kuuluvat Korvo, Terry ja heidän lapsireplikanttinsa Yumyulack ja Jesse. Syöksyttyään Maahan he joutuvat asettumaan USA:n Keskilänteen. He ovat eri mieltä siitä, onko tämä kamalaa vai mahtavaa.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Materiansiirtomatriisi

  +

  Vuosi sen jälkeen, kun he pakenivat planeettansa Shlorpin tuhoutumista ja syöksyivät Maahan, avaruusolennot Korvo, Terry ja heidän lapsireplikanttinsa Yumyulack ja Jesse sopeutuvat uuteen elämäänsä ja ystävystyvät Travis- ja Avery-nimisten ihmisten kanssa. Paljastuu, että heidän lemmikkinsä Pupa kehittyy vielä jonain päivänä tuhoamaan Maan muodostaakseen uuden Shlorpin.

  Seuraava esitys
  maanantai 15. elokuuta 21.25
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 20. elokuuta 23.00
  FOX-kanavalla
 • 2

  Epävakaa harmaa aukko

  +

  Korvo ja Terry laittavat kaupungin vesiverkostoon nanobotteja vakoillakseen naapureitaan. Huomatessaan, ettei heistä pidetä, Korvo ja Terry käyttävät nanobottien avulla saamiaan tietoja voittaakseen naapuruston puolelleen ja pyrkivät kodinomistajien yhdistyksen puheenjohtajiksi. Nanobotit muodostavat älyllisen olennon, joka pyrkii myös puheenjohtajaksi.

  Seuraava esitys
  maanantai 15. elokuuta 21.55
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 20. elokuuta 23.25
  FOX-kanavalla
 • 3

  Kvanttirengas

  +

  Korvo yrittää saada perheen osallistumaan avaruusaluksen korjaamiseen, mutta he menevätkin syntymäpäiväjuhliin, missä hän saa inspiraation ryhtyä taikuriksi. Tietokonejärjestelmänsä Aishan avulla Korvo luo teknologisesti edistyneen taikashow'n, hänestä tulee viraali-ilmiö, ja hän valmistautuu Las Vegasin esitykseen, joka huipentuu siihen, että hän hyppää mustan aukon lävitse.

  Seuraava esitys
  maanantai 22. elokuuta 21.20
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 27. elokuuta 22.45
  FOX-kanavalla
 • 4

  Moninaiskiihdytin

  +

  Korvo, joka on yhä turhautuneempi Terryyn, oksentaa "punaisen Gooblerin", stressin synnyttämän olennon, joka haluaa tappaa Korvon. He ostavat vesiskootterin Trentiltä, jonka Goobler tappaa. He seuraavat olentoa halloweenkauppaan ja kutistavat ja nappaavat sen. Koulussa Jesse huomaa, että hänen päässään kasvaa kukka, joka erittää MDMA:n kaltaista siitepölyä ja hurmaa suositut tytöt.

  Seuraava esitys
  maanantai 22. elokuuta 21.50
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 27. elokuuta 23.15
  FOX-kanavalla
 • 5

  Patricia-laite

  +

  Yrittäessään jäljitellä ihmismiehiä Korvo ja Terry luovat oman miesluolansa ja robotin nimeltä P.A.T.R.I.C.I.A., joka perustuu naispuolisiin komediahahmoihin ja on ohjelmoitu vihaamaan miesluolaa. Korvo ja Terry tajuavat, että robotti täyttää heidän tarpeensa saada nalkuttava vaimo ja huolehtivainen äiti, ja kutsuvat sen miesluolaansa. P.A.T.R.I.C.I.A. muuttuu raskaasti aseistetuksi tappokoneeksi.

  Seuraava esitys
  maanantai 29. elokuuta 21.15
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 3. syyskuuta 04.10
  FOX-kanavalla
 • 6

  Laavareaktori

  +

  Koulusta erottamisen uhatessa Yumyulack ja Jesse jatkavat koulunkäyntiä tyhjässä koulussaan kouluvuoden päätyttyä. He eivät tiedä kesälomasta, joten he uskovat, että heitä testataan, ja yrittävät opettaa toisiaan. He huomaavat virheensä ja aiheuttavat koululle tuhoa. Korvo ja Terry ilmoittautuvat opiskelemaan, mutta Terry ampuu Korvoa sädepyssyllä, joka tekee hänestä tyhmemmän.

  Seuraava esitys
  maanantai 29. elokuuta 21.45
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 3. syyskuuta 04.35
  FOX-kanavalla