The Tuomolat

SS
The Tuomolat

Ohjelman kuvaus

Syksyn valloittavimmassa ja sekopäisimmässä tosi-tv-sarjassa seurataan suomalaista lapsiperhe-elämää Helsingin Tammisalossa. Pääosassa mediastakin tuttu Tuomolan uusperhe: isä Jupe, äiti Anna sekä lapset Annabella ja Nikki. Kotimainen tosi-tv-sarja.

Jaksot

Kausi 1
  • 1

    Pilotti

    +

    Uusi sarja alkaa! Syksyn valloittavimmassa ja sekopäisimmässä tosi-tv-sarjassa seurataan suomalaista lapsiperhe-elämää Helsingin Tammisalossa. Jaksossa tutustutaan isä-Jupeen, äti-Annaan, Annabella-tyttäreen, Nikki-poikaan ja perheen karkulaiseen. #thetuomolat

  • 2

    Jupe yksin kotona

    +

    Kausi 1. Osa 2. Jupe yksin kotona. Jupe jää kotiin lasten kanssa, kun Anna ja Mari lähtevät työkeikalle Seinäjoelle. Miten Jupelta sujuu lastenhoito, kun huomion vie takapihan terassin teko ja pääsevätkö Mari ja Anna perille ilman ongelmia? #thetuomolat

  • 3

    Anna kuntoon

    +

    Kausi 1. Osa 3. Anna kuntoon. Jupen ikuisuusprojekti on saada Anna innostumaan kuntoilusta. Niinpä hän palkkaa kaverinsa vahtimaan Annaa salille. Anna näkee raamikkaassa miehessä mahdollisuuden eli uuden poikaystävän Marille.. #thetuomolat

  • 4

    Bellan synttärit

    +

    Kausi 1. Osa 4. Bellan synttärit. Bella täyttää 11 vuotta ja Jupe päättää järjestää ikimuistoiset juhlat. Jupen pakkomielle merirosvo-teemaa kohtaan uhkaa kuitenkin muuttaa juhlat täydelliseksi katastrofiksi. #thetuomolat

  • 5

    Tuomolat ratsailla

    +

    Kausi 1. Osa 5. Tuomolat ratsailla. Entinen tallityttö Anna haaveilee sekä perheen yhteisestä harrastuksesta että täydellisestä FB-profiilikuvasta, jossa hän ratsastaisi tukka tuulessa hulmuten. Niinpä Tuomolat pakkautuvat autoon ja löytävät itsensä hevostilalta.

  • 6

    Päivä eläintarhassa

    +

    Kausi 1. Osa 6. Päivä eläintarhassa. Jokaisen lapsiperheen pakollinen päivä eläintarhassa voi alkaa! Samaan aikaan Mari haluaa päästä eroon rentuksi osoittautuneesta miehestä ja aloittaa kiihkeän tekstiviestisodan. #thetuomolat

  • 7

    Takaisin luontoon

    +

    Kausi 1. Osa 7. Takaisin luontoon. Tuntuuko sinusta, että nykylapset viettävät liikaa aikaa kännyköillä ja tietokoneella? Niin Tuomoloiden Jupestakin. Entisenä partiolaisena hän päättää viedä perheensä luontoretkelle ja lasten vieroitus iPadeista voi alkaa! #thetuomolat

  • 8

    Vaatekriisejä

    +

    Kausi 1. Osa 8. Vaatekriisejä. Vaatefriikiksi tunnustautuva Jupe joutuu tiukan paikan eteen, kun vaatteista pitäisi luopua. Mari vie vahingossa Jupen vaatesäkit kierrätykseen ja tilannetta seuraa erikoinen operaatio, jossa myös Nikkillä on rooli. #thetuomolat

  • 9

    Perhelomalla

    +

    Kausi 1. Osa 9. Perhelomalla. Tuomolat suuntaavat lomalle Israeliin. Toteutuuko Tavoite koko perheen rennosta lomasta ja parisuhteen laatuajasta? Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 10

    Tuomolat hiekkamyrskyssä

    +

    Kausi 1. Osa 10. Tuomolat hiekkamyrskyssä. Tuomoloiden Israelin loma jatkuu. Perhe löytää itsensä luistimilta ja ulkona raivoaa hiekkamyrsky. Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 11

    Ikävä Maria

    +

    Kausi 1. Osa 11. Anna ikävöi Maria Israelissa ja kalliit puhelinlinjat käyvät kuumina. Apua halipulaan on onneksi tarjolla, sillä The Tuomolat uivat tänään delfiinien kanssa, eikä Anna voi olla rakastumatta suloisiin hymynaamoihin. Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 12

    Marin sokkotreffit

    +

    Kausi 1. Osa 12. Anna on tohkeissaan kun Marille on löytynyt uusi miesehdokas. Hän ryhtyy välittömästi puuhastelemaan heille treffejä, joihin saa itsekin Jupen kanssa osallistua. Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 13

    Jupe haluaa tatskan

    +

    Kausi 1. Osa 13. Jupen vartalo on jo melko täynnä tatuointeja, mutta hän halajaa niitä vielä lisää. Kiireinen perheenisä tilaa tatuoijan kotiin ja innostuu itsekin kokeilemaan tatuoimista, mutta millaisella lopputuloksella? Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 14

    Poikien saunailta

    +

    Kausi 1. Osa 14. Annan työpäivä saa yllättävän käänteen kun Jupe lähtee poikien saunailtaan. Limusiini ovelle ja menoksi! Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 15

    Kimmo koirakoulussa

    +

    Osa 15. Onko koira enemmän kuin koira? Perheenjäsen? Tätä pohditaan Tuomoloilla ja tuloksena perheen koira Kimmo päätyy koulun penkille. Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 16

    Autokuumetta

    +

    Osa 16. Millainen on Jupen unelmien perheauto? Kun autokuume iskee, vastaus kysymykseen voi yllättää. Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 17

    Laiva on lastattu

    +

    Osa 17. Perhe Tuomola lähtee viettämään laatuaikaa risteilylle. Jupe kadottaa Nikkin pallomereen ja kotiinjäänyt Bellakin on pulassa. Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 18

    Tuomolat Tukholmassa

    +

    Osa 18. Annan suuntavaisto ja Jupen shoppailuinto kiristävät Tuomoloiden Tukholma-päivää. Ehtivätkö kaikki ajoissa takaisin laivaan ja onnistuuko ajatus treffi-illasta? Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 19

    Jupe Maltalla

    +

    Osa 19. Omaa aikaa, perhe skypeyhteyden päässä ja ystävä Esko Eerikäinen kainalossa. Tänään perheenisä Jupe matkustaa Maltan auringon alle. Kotimainen tosi-tv-sarja.

  • 20

    Joulu

    +

    Osa 20. Idyllinen joulu saapuu sateiseen Tammisaloon, myös Tuomoloille. Mutta ei ilman mutkia. Paras joululahja yllättää kaikki, paitsi Marin! Kotimainen tosi-tv-sarja.