Why Women Kill

maanantai 22.00

© 2019 CBS Television Studios and Imagine Television Studios.
Why Women Kill

Seuraava TV-esitys

 1. sunnuntai 18. huhtikuuta 05.10

  Murhalla välttyy anteeksipyynnöltä (J01 - K01)

 2. maanantai 19. huhtikuuta 22.00

  Tappaisin, mutta pesin jo hiukset (J02 - K01)

 3. torstai 22. huhtikuuta 02.35

  Tappaisin, mutta pesin jo hiukset (J02 - K01)

Ohjelman kuvaus

Uusi sarja! Kolmeen eri aikakauteen sijoittuva draamakomedia naisista ja uskottomista aviomiehistä. 60-luvulla kotirouva Beth Ann (Ginnifer Goodwin), 80-luvulla seurapiirikaunotar Simone (Lucy Liu) ja nykyajassa lakinainen Taylor (Kirby Howell-Baptiste) ratkovat kukin omalla tavallaan liittonsa ongelmia. Aviomiesten rooleissa Sam Jaeger, Jack Davenport ja Reid Scott.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Murhalla välttyy anteeksipyynnöltä

  +

  Kausi 1. Jakso 1. Murhalla välttyy anteeksipyynnöltä. Kolme naista asuu samassa kartanossa eri aikakausina. Heillä kaikilla on syy murhaan, mutta kuka lopulta murhataan? Amerikkalainen draamakomedia.

  Seuraava esitys
  sunnuntai 18. huhtikuuta 05.10
  FOX-kanavalla
 • 2

  Tappaisin, mutta pesin jo hiukset

  +

  Kausi 1. Jakso 2. Tappaisin, mutta pesin jo hiukset. Beth Ann hankkii uuden ystävän, Simone muistaa, mistä on jäänyt paitsi, ja Eli saa Taylorin pohtimaan tunteitaan. Amerikkalainen draamakomedia.

  Seuraava esitys
  maanantai 19. huhtikuuta 22.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 22. huhtikuuta 02.35
  FOX-kanavalla
 • 3

  Tapoin mitä mieskin, mutta koroissa

  +

  Kausi 1. Jakso 3. Tapoin mitä mieskin, mutta koroissa. Robin ylityöt saavat Beth Annin luovaksi. Bobbyn mustasukkaisuus tulee pintaan, kun taas Eli pääsee yli omastaan. Amerikkalainen draamakomedia.

  Seuraava esitys
  maanantai 26. huhtikuuta 22.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 29. huhtikuuta 03.25
  FOX-kanavalla
 • 4

  Rakkautta ensisurmauksella

  +

  Kausi 1. Jakso 4. Rakkautta ensisurmauksella. Beth Ann näyttää villin puolensa, ja Simone tekee myönnytyksen. Elin ja Taylorin uusi perhe on uhattuna. Amerikkalainen draamakomedia.

  Seuraava esitys
  maanantai 3. toukokuuta 22.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 6. toukokuuta 03.15
  FOX-kanavalla
 • 5

  Ei auta itku murhamarkkinoilla

  +

  Kausi 1. Jakso 5. Ei auta itku murhamarkkinoilla. Elin agentti laittaa kovan kovaa vastaan, Simone tarvitsee yllättävää apua mieheltään, ja Rob yllättää Beth Annin. Amerikkalainen draamakomedia.

  Seuraava esitys
  maanantai 10. toukokuuta 22.00
  FOX-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 13. toukokuuta 03.15
  FOX-kanavalla
 • 6

  Kaikin puolin kuolettavaa

  +

  Kausi 1. Jakso 6. Kaikin puolin kuolettavaa. Beth Ann ja Rob järjestävät tupaantuliaiset, vävyn perhe koettelee Simonen sietokykyä, ja Eli sortuu pahoille teille. Amerikkalainen draamakomedia.

 • 7

  Murhan salaisuus on ystävät

  +

  Kausi 1. Jakso 7. Murhan salaisuus on ystävät. Simonen ja Karlin suhde muovautuu uusiksi. Beth Ann on uuden taistelun kynnyksellä, ja totuus valkenee Taylorille. Amerikkalainen draamakomedia.

 • 8

  Murha on vain oire liiton ongelmista

  +

  Kausi 1. Jakso 8. Murha on vain oire liiton ongelmista. Taylor käyttää oljenkortensa, Simone laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, ja Beth Ann joutuu ojasta allikkoon. Amerikkalainen draamakomedia.

 • 9

  Naiset pitävät sinusta kuollakseen

  +

  Kausi 1. Jakso 9. Naiset pitävät sinusta kuollakseen. Naomi ottaa kovat aseet käyttöön, Taylor yrittää puhua Elille, ja Beth Annin mitta tulee täyteen. Amerikkalainen draamakomedia.

 • 10

  Tapa minua kuin viimeistä kertaa

  +

  Kausi 1. Jakso 10. Tapa minua kuin viimeistä kertaa. Epätoivo ajaa ahtaalle, ja suunnitelmia toteutetaan. Kartano pitää poliisin kiireisenä läpi vuosikymmenten. Amerikkalainen draamakomedia.