Uusi kausi 6. toukokuuta klo 22.00

Uusi kausi

6. toukokuuta klo 22.00


Katso traileri

Totuus riippuu näkökulmasta

Sarjasta

JUONI

Deep State -sarjan toinen kausi alkaa, kun Harry Clarke ja Leyla Toumi hakevat suuntaansa edellisen kauden jälkeisissä tunnelmissa. Ryöväämisen ja Irakin sodan runtelema Lähi-Itä on hylätty, joten tarvitaan uutta maaperää investoinneille ja voittojen tuottamiselle. Mikä olisikaan parempi kohde kuin Saharan etelänpuoleinen Afrikka, jonne sijoittuu kuusi kymmenestä maailman nopeimmin kasvavasta taloudesta. Yhdysvaltain hallinto on juuri solmimassa Malin kanssa sopimusta, joka mahdollistaisi pääsyn käsiksi maan huomattaviin luonnonvaroihin. Kyseessä on eritoten teknologiassa hyödynnettävistä, valtavan arvokkaista mineraaleista. Sopimus joutuu kuitenkin pian vaaraan, kun kolme amerikkalaista sotilasta ja malin kielen tulkki Aïcha Konaté joutuvat väijytykseen ja heidän uskotaan saaneen surmansa.


Mukaan kuvioihin tulee Nathan Miller, entinen CIA:n agentti, joka haluaa saada sopimuksen aikaiseksi hinnalla millä hyvänsä. Hänen suunnitelmansa kuitenkin mutkistuvat, kun Aïcha ottaa yhteyttä Leylaan ja asioiden todellinen laita käy ilmi. Oman lusikkansa soppaan lyö Meaghan Sullivan, Ohion republikaaninen senaattori, jolla on kyltymätön halu paljastaa Deep State -salaliiton olemassaolo. Myös Aminata Sissoko, Malin presidentin vanhempi neuvonantaja, tahtoo estää Deep State -salaliittoa saamasta jalansijaa Malissa. Toinen kausi yhdistää myös edellisen kauden George Whitein, vanhemman MI6-agentin ja Amanda Jonesin, CIA:n agentin ja esittelee myös Issouf Al Moctarin, aseellisen riippumattomuusryhmän Tuareg -johtajan.

Lue lisää

Videot

Tututstu näyttelijöihin

Näyttelijät

WALTON GOGGINS

ON NATHAN MILLER

Miller on entinen CIA-agentti, mutta työskentelee nykyään yksityisellä sektorilla. Mies on aina ollut patriootti, mutta Millerin moraali on vaarantunut, hän ei enää ole varma mihin hän uskoo.

JOE DEMPSIE

ON HARRY CLARKE

Harry on Max Eastonin poika, hän työskentelee nykyään turvallisuusalalla Malissa. Harryn isän epäonnistuminen Teheranissa suisti hänet uskonpuutteeseen ja näin ollen hän viihtyy pääosin yksinäisyydessä ja työnsä parissa.

KARIMA MCADAMS

ON LEYLA TOUMI

Leyla on nykyään konsultin työssä, hän on alun perin brittiläismarokkolaisesta perheestä. Leyla inhoaa nykyisen työnsä tasaista tylsyyttä ja kaipaa jännitystä harmaaseen elämäänsä. Hän on valmis mihin tahansa saadakseen elämäänsä jotakin haastavaa, joka pitää hänet varpaillaan.

ALISTAIR PETRIE

ON GEORGE WHITE

White on keski-ikäinen englantilaissyntyinen entinen MI6-agentti. Hän on hyvä ihmisten lukija ja tottunut tulkitsemaan ja lukemaan rivien välistä. Hän on varsin kyyninen mies, jolle Deep State -salaliiton alati kiristyvä verkko tulee esiin yhä selkeämmin sarjan edetessä.

Tututstu näyttelijöihin

kaikki näyttelijät

Aikaisemmin tapahtunutta

Kausi 1

Kausi 1

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.