Maanantaisin klo
21.00 FOX TV-kanavalla

Katso traileri 

Lisää sarjasta

Kertomus

The Passage kertoo Noah-projektista, salaisesta lääketieteellisestä tutkimuslaitoksesta, jossa tutkijat tekevät kokeita vaarallisella viruksella, joka voisi olla parannuskeino kaikkiin uhkaaviin tauteihin. Pahimmassa tapauksessa virus voi kuitenkin tuhota koko ihmiskunnan. Kun nuori tyttö, Amy Bellafonte, valitaan projektin koehenkilöksi, saa liittovaltion agentti, Brad Wolgast, tehtäväkseen noutaa hänet. Tilanne kuitenkin muuttuu, kun agentti päättää ottaa itselleen roolin tytön sijaisisänä ja suojelijana, silläkin riskillä, että ilman tyttöä koehenkilönä Noah-projektin vaaralliset kokeet uhkaavat aiheuttaa maailmanlopun.

Pakomatka pakottaa Amyn ja Bradin kohtaamaan Noah-projektin johtavat tutkijat, majuri Nichole Sykesin, tohtori Jonas Learin sekä agentti Clark Richardsin. Sillä aikaa kun Noah-projektin johtajat ovat kiireisiä löytämään keinon ihmiskunnan pelastamiseksi, virukselle altistuneet potilaat kokeilevat uusia voimiaan ja valmistelevat pakoaan, mikä voisi johtaa ihmiskunnan täydelliseen tuhoon. 

PERUSTUU JUSTIN CRONININ 
TRILOGIAAN

"THE PASSAGE"

LUE LISÄÄ

VIDEOT

TUTUSTU

NÄYTTELIJÖIHIN

AMY BELLAFONTE

SANIYYA SIDNEY

Nuori tyttö on valittu koehenkilöksi Noah-projektiin. Tiedemiehet ovat kehittäneet viruksta eri potilailla ja uskovat, että mitä nuorempi ihminen altistetaan virukselle, sen vähemmän sivuoireita hän saa.

BRAD WOLGAST

MARK-PAUL GOSSELAAR

Liittovaltion agentin tehtävä on noutaa nuori tyttö, Amy Bellafonte, joka on valittu Noah-projektin koehenkilöksi. Tilanne muuttuu ja agentti ottaa itselleen tytön sijaisisän roolin suojellakseen tätä hinnalla millä hyvänsä.

TIM FANNING

JAMIE MCSHANE

Entinen tutkija ja Jonas Learin kumppani. Boliviassa tutkimusmatkallaan Fanning sai pureman enismmäisenä ihmisenä. Hän on ensimmäinen potilas Noah-projektissa. Fanningilla on kykyjä, joista Lear ja muut lääkärit eivät ole tietoisia.

MAJOR NICHOLE SYKES

CAROLINE CHIKEZIE

Sykes on infektiotauteihin erikoistunut sisätautilääkäri, armeijan majuri sekä Noah-projektin johtava tutkija. Uhkaavan pandemian takia DOD on asettanut direktiivin, joka sallii Sykesin käyttää lasta koehenkilönä pelastaaksen ihmiskunnan.

KAIKKI NÄYTTELIJÄT