Sarjasta

Synopsis

Tähtitieteilijät havaitsevat merkkejä toisesta galaksista ja pitävät niitä varmana todistuksena älykkäästä maan ulkopuolisesta elämästä. Pian maailman väestö kokee kovia muukalaisten käsittelyssä: vain muutamassa päivässä sivilisaatio on pyyhitty pois miltei totaalisesti, ja ihmiskunnasta autioituneeseen maailmaan jäävät vain rippeet.

Muukalaisten tuhoamisprojektin edetessä eloonjääneet ihmiset joutuvat kasvotusten polttavien kysymysten kanssa: keitä hyökkääjät ovat ja mitkä ovat niiden motiivit? War of the Worlds maalaa katsojan eteen painostavan tulevaisuuden näkymän, jossa tavalliset ihmiset joutuvat brutaalin hyökkäyksen kohteeksi.

Mutta kuten ilmenee, kyse ei ole mielivaltaisesta tunkeutumisesta, vaan jostakin, jonka siemenen ihmiskunta on itse kylvänyt.

Sarjan maineikkaaseen näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Gabriel Byrne, Elizabeth McGovern, Léa Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stéphane Caillard, Adel Bencherif ja Guillaume Gouix. Sarjan on käsikirjoittanut ja luonut BAFTA-voittaja Howard Overman sekä tuottaneet Overman, Julian Murphy ja Johnny Capps.

Henkilökuvaukset

Näyttelijät

ELIZABETH McGOVERN

HELEN BROWN

Nainen, jonka käsitys todellisuudesta muuttuu täysin.

GABRIEL BYRNE

BILL WARD

Omistautunut neurotieteilijä, joka päättää voittaa takaisin rakastamansa naisen hinnalla millä hyvänsä.

BAYO GBADAMOSI

KARIEM GAT WICH MACHAR

Entinen lapsisotilas, joka ääriolosuhteiden vallitessa, löytää uuden uskon ihmiskuntaan.

DAISY EDGAR-JONES

EMILY GRESHAM

Rohkea teini, jolla on keskeinen rooli maailman muuttuessa.

Kaikki näyttelijät